Ця річ допоможе оживити ваші квіти: що треба зробити

Читати російською
Автор

Така хитрість освіжить ваші квіти

Коли нам дарують квіти на день народження чи будь-яке інше свято, то природнім бажанням є, щоб вони зберігалися довго. Утім, рослини, як правило в'януть вже за кілька днів. Окрім зміни води та обрізки, є ще деякі нюанси, які треба врахувати, щоб квіти простояли довше. Особливо це стосується тюльпанів. Раніше ми розповідали, чому корисно ставити чашку з рисом у шафу.

Чоловік, на ім'я Маянд Хантер поділився простою порадою, як посвіжити зрізані квіти, пише The Mirror. Для цього вам знадобиться всього кілька копійок.

Усе дуже просто: поставте у вазу з пониклими тюльпанами кілька копійок. Через кілька годин квіти повинні підійнятися. Вся справа — у міді, з якої виготовляють монети. Це бюджетний метод, який варто спробувати.

Автор розповів, що зробив для своєї дружини букет на основі тюльпанів і лілій. І в той момент, як лілії ще навіть не розкрилися, тюльпани вже почали в’янути. Тоді чоловік змінив воду для квітів, підрізав стебла, поклав монети на дно вази й набрав нової води. Наступного дня він побачив, що тюльпани ожили й знову стали виглядати свіжо.

Раніше "Телеграф" писав про те, як нагріти воду в басейні без електрики. В умовах відключень електроенергії — це дуже актуально. Як не дивно, вам потрібні для цього чорні пакети для сміття.