Ця річ допоможе оживити ваші квіти: що треба зробити

Читать на русском
Автор
Лайфхак щодо тривалого зберігання квітів
Лайфхак щодо тривалого зберігання квітів. Фото Canva

Така хитрість освіжить ваші квіти

Коли нам дарують квіти на день народження чи будь-яке інше свято, то природнім бажанням є, щоб вони зберігалися довго. Утім, рослини, як правило в'януть вже за кілька днів. Окрім зміни води та обрізки, є ще деякі нюанси, які треба врахувати, щоб квіти простояли довше. Особливо це стосується тюльпанів. Раніше ми розповідали, чому корисно ставити чашку з рисом у шафу.

Чоловік, на ім'я Маянд Хантер поділився простою порадою, як посвіжити зрізані квіти, пише The Mirror. Для цього вам знадобиться всього кілька копійок.

Усе дуже просто: поставте у вазу з пониклими тюльпанами кілька копійок. Через кілька годин квіти повинні підійнятися. Вся справа — у міді, з якої виготовляють монети. Це бюджетний метод, який варто спробувати.

Автор розповів, що зробив для своєї дружини букет на основі тюльпанів і лілій. І в той момент, як лілії ще навіть не розкрилися, тюльпани вже почали в’янути. Тоді чоловік змінив воду для квітів, підрізав стебла, поклав монети на дно вази й набрав нової води. Наступного дня він побачив, що тюльпани ожили й знову стали виглядати свіжо.

Раніше "Телеграф" писав про те, як нагріти воду в басейні без електрики. В умовах відключень електроенергії — це дуже актуально. Як не дивно, вам потрібні для цього чорні пакети для сміття.