Як нагріти воду в басейні без електрики: у мережі поділилися вдалим лайфхаком

Читать на русском
Автор
Простий спосіб зробити відпочинок у басейні комфортнішим
Простий спосіб зробити відпочинок у басейні комфортнішим. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Лайфхак стане в нагоді власникам надувних басейнів

З настанням літа надувний басейн може стати доступним варіантом, який допоможе охолонути та весело провести час на дачі. Особливо раді таким розвагам будуть діти.

Але у володарів надувного басейну може виникнути проблема – вода в ньому швидко стає холодною. На щастя, лайфхак із чорним пакетом для сміття допоможе досить швидко нагріти воду та зберегти тепло.

Як нагріти воду в надувному басейні

Читачка Tyla.com Лейні Томсон розкрила простий трюк, який дозволяє підтримувати температуру води у її басейні протягом тривалого часу. Вона застелила дно надувного басейну чорними пакетами для сміття і потім наповнила його водою. Приблизно через 45 хвилин вода стала теплою і залишалася такою весь день на сонці.

Як відомо, чорний колір притягує сонце. З цієї причини не рекомендується носити чорний одяг у спеку. Однак у випадку із басейном ситуація інша. Застеліть дно басейну чорними пакетами чи плівкою, наберіть воду та зачекайте, коли вода нагріється. Кожен зможе скористатися басейном в саду із комфортною водою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко захиститись від комарів на свіжому повітрі. Достатньо посадити біля зони відпочинку рослини, які відлякуватимуть комах.