Зіпсують будь-яке м’ясо: топ-три найгірші маринади для шашлику

Читати російською
Автор

Краще уникати цих продуктів під час підготовки до пікніка

У весняно-літній період багато хто з нас любить побалувати себе ароматним, ніжним та соковитим шашликом. Для ідеальної страви важливі багато нюансів — наприклад, правильний вибір м’яса, посуду та дров.

Щоб шашлик вийшов соковитим, важливо також приготувати чудовий маринад. Разом з FoodOboz розповімо, від яких маринадів слід відмовитися при приготуванні шашлику, щоб м’ясо не було твердим і смачним.

Які маринади зіпсують смак м’яса

Не варто маринувати шашлик в оцті. Він зробить м’ясо дуже твердим. У процесі смаження воно вийде сирим усередині, але згорілим зовні. Саме тому варто використовувати цей продукт для маринаду.

При приготуванні будь-якого маринаду для шашлику вважається, що сіль м’яса не зашкодить. Однак, якщо додати її занадто багато, вона може зіпсувати страву і зробити її занадто сухою. Краще додати її при подачі м’яса, але не додавати сам маринад.

Також не підходить для маринаду та кефіру. Як і оцет, його краще уникати під час приготування м’яса.

Як тоді краще готувати шашлик? Найкраще маринувати м’ясо в йогурті, сметані, вині, мінеральній воді, використовуючи цибулю, зелень, спеції!

Раніше ми розповідали про основні помилки під час приготування шашлику. Ви приготуєте ідеальну страву.