Зіпсують будь-яке м’ясо: топ-три найгірші маринади для шашлику
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![Так шашлик краще не готувати](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/43/af99c455-f4baba3b52346077768fa38d2455a433.jpg?v=2529_1)
Краще уникати цих продуктів під час підготовки до пікніка
У весняно-літній період багато хто з нас любить побалувати себе ароматним, ніжним та соковитим шашликом. Для ідеальної страви важливі багато нюансів — наприклад, правильний вибір м’яса, посуду та дров.
Щоб шашлик вийшов соковитим, важливо також приготувати чудовий маринад. Разом з FoodOboz розповімо, від яких маринадів слід відмовитися при приготуванні шашлику, щоб м’ясо не було твердим і смачним.
Які маринади зіпсують смак м’яса
Не варто маринувати шашлик в оцті. Він зробить м’ясо дуже твердим. У процесі смаження воно вийде сирим усередині, але згорілим зовні. Саме тому варто використовувати цей продукт для маринаду.
При приготуванні будь-якого маринаду для шашлику вважається, що сіль м’яса не зашкодить. Однак, якщо додати її занадто багато, вона може зіпсувати страву і зробити її занадто сухою. Краще додати її при подачі м’яса, але не додавати сам маринад.
Також не підходить для маринаду та кефіру. Як і оцет, його краще уникати під час приготування м’яса.
Як тоді краще готувати шашлик? Найкраще маринувати м’ясо в йогурті, сметані, вині, мінеральній воді, використовуючи цибулю, зелень, спеції!
Раніше ми розповідали про основні помилки під час приготування шашлику. Ви приготуєте ідеальну страву.