Зіпсують будь-яке м’ясо: топ-три найгірші маринади для шашлику

Читать на русском
Автор
Так шашлик краще не готувати
Так шашлик краще не готувати. Фото Рецепты Каждый День

Краще уникати цих продуктів під час підготовки до пікніка

У весняно-літній період багато хто з нас любить побалувати себе ароматним, ніжним та соковитим шашликом. Для ідеальної страви важливі багато нюансів — наприклад, правильний вибір м’яса, посуду та дров.

Щоб шашлик вийшов соковитим, важливо також приготувати чудовий маринад. Разом з FoodOboz розповімо, від яких маринадів слід відмовитися при приготуванні шашлику, щоб м’ясо не було твердим і смачним.

Які маринади зіпсують смак м’яса

Не варто маринувати шашлик в оцті. Він зробить м’ясо дуже твердим. У процесі смаження воно вийде сирим усередині, але згорілим зовні. Саме тому варто використовувати цей продукт для маринаду.

При приготуванні будь-якого маринаду для шашлику вважається, що сіль м’яса не зашкодить. Однак, якщо додати її занадто багато, вона може зіпсувати страву і зробити її занадто сухою. Краще додати її при подачі м’яса, але не додавати сам маринад.

Також не підходить для маринаду та кефіру. Як і оцет, його краще уникати під час приготування м’яса.

Як тоді краще готувати шашлик? Найкраще маринувати м’ясо в йогурті, сметані, вині, мінеральній воді, використовуючи цибулю, зелень, спеції!

Раніше ми розповідали про основні помилки під час приготування шашлику. Ви приготуєте ідеальну страву.