Для такого сніданку у вас завжди все є в холодильнику: готуємо ситний омлет із начинкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальний сніданок нашвидкуруч
Одним із найпопулярніших варіантів для сніданку є пишний омлет. І якщо класичний рецепт трохи набрид, пропонуємо урізноманітнити його.
Разом з Today ми сьогодні приготуємо сніданок із яєць з начинкою. Приготувати його можна з того, що під рукою є дуже швидко і просто. У рецепті ми використовуватимемо ковбасу, проте її можна замінити лососем, грибами чи сосисками. Сир для цього омлету можна вибирати будь-який, головне — щоб він був якісним та добре плавився.
Як приготувати омлет з начинкою
Інгредієнти на 1 порцію, на сковороду діаметром 17-18 см
- 2 курячі яйця;
- 0,3 склянки молока;
- 0,5 ст. л. борошна;
- будь-яка ковбаса;
- 25 г твердого сиру;
- 1 ст. л. кетчупу;
- улюблена зелень;
- рослинна олія для смаження;
- сіль, чорний мелений перець.
Спосіб приготування:
- Яйця змішуємо з молоком, борошном, сіллю, перцем та улюбленими спеціями. Все збиваємо за допомогою віночка чи міксера до однорідної пишної маси.
- Ковбасу дрібно нарізаємо, сир натираємо на тертці або нарізаємо на тонкі платівки, подрібнюємо зелень.
- Розігріваємо сковороду з олією, виливаємо яєчну суміш, накриваємо кришкою. Готуємо, доки низ не зарум’яниться, а верх не стане сухим.
- Перевертаємо омлет, на одну половинку омлету викладаємо ковбасу і додаємо трохи кетчупу, сир та зелень.
- Коли омлет знизу підрум’яниться, складаємо навпіл, накриваємо кришкою і готуємо кілька хвилин, поки не розправиться сир.
- Готовий омлет подаємо зі свіжим хлібом та улюбленими овочами.
Раніше ми розповідали, як можна використовувати яєчну шкаралупу. Вам точно ця хитрість знадобиться після приготування омлету.