Для такого сніданку у вас завжди знайдеться зелень: оригінальний весняний омлет
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Цей омлет гармонійно поєднує у собі смаки та текстури усіх продуктів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/82/635c6206-9cf0d702626772096aef6fc94442a82d.jpg?v=6645_1)
Чудовий рецепт ситного сніданку
Ми ділились рецептом легкого бурякового салату. Тепер розповідаємо, як приготувати сніданок, який настільки смачний, що ви не будете забувати купувати зелень для нього. Цей омлет з бринзою та щавлем готується просто, а виходить смачним.
Кислинка від щавелю ідеально доповнює ніжну текстуру омлету, а сир робить страву смачнішою. Рецептом сніданку поділились на порталі zaxid.net.
Інгредієнти:
- яйце куряче, велике – 2 шт.;
- бринза – 50 г.;
- щавель до смаку;
- молоко 3,2% – 4 ст. л.;
- сіль, чорний перець, олія оливкова.
Спосіб приготування:
- Яйця збиваємо вінчиком. Додаємо молоко, сіль та перець. Ще раз ретельно збиваємо все разом.
- Розігріваємо сковороду, додаємо трохи олії та розподіляємо її поверхнею. Виливаємо омлетну масу на сковороду з оливковою олією.
- Зменшуємо вогонь дол мінімуму. Чекаємо, доки поверхня "схопиться".
- Після цього на половину омлету викладаємо нарізаний щавель та подрібнену руками бринзу. Даємо омлету трохи підсмажитися.
- Скручуємо у рулет так, щоб щавель і бринза опинились всередині. Накриваємо кришкою та смажимо ще кілька хвилин.
Готовий омлет подаємо гарячим. Готується він дуже швидко, просто як смачні ліниві пиріжки.