Для такого сніданку у вас завжди знайдеться зелень: оригінальний весняний омлет

Читать на русском
Автор
Цей омлет гармонійно поєднує у собі смаки та текстури усіх продуктів
Цей омлет гармонійно поєднує у собі смаки та текстури усіх продуктів. Фото shuba.life

Чудовий рецепт ситного сніданку

Ми ділились рецептом легкого бурякового салату. Тепер розповідаємо, як приготувати сніданок, який настільки смачний, що ви не будете забувати купувати зелень для нього. Цей омлет з бринзою та щавлем готується просто, а виходить смачним.

Кислинка від щавелю ідеально доповнює ніжну текстуру омлету, а сир робить страву смачнішою. Рецептом сніданку поділились на порталі zaxid.net.

Інгредієнти:

  • яйце куряче, велике – 2 шт.;
  • бринза – 50 г.;
  • щавель до смаку;
  • молоко 3,2% – 4 ст. л.;
  • сіль, чорний перець, олія оливкова.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збиваємо вінчиком. Додаємо молоко, сіль та перець. Ще раз ретельно збиваємо все разом.
  2. Розігріваємо сковороду, додаємо трохи олії та розподіляємо її поверхнею. Виливаємо омлетну масу на сковороду з оливковою олією.
  3. Зменшуємо вогонь дол мінімуму. Чекаємо, доки поверхня "схопиться".
  4. Після цього на половину омлету викладаємо нарізаний щавель та подрібнену руками бринзу. Даємо омлету трохи підсмажитися.
  5. Скручуємо у рулет так, щоб щавель і бринза опинились всередині. Накриваємо кришкою та смажимо ще кілька хвилин.

Готовий омлет подаємо гарячим. Готується він дуже швидко, просто як смачні ліниві пиріжки.