Мед і не тільки: додайте у фарш ці продукти – і котлети вийдуть фантастичними
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![Ви не впізнаєте звичні котлети](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/c7/e072f757-a88d16ec0935225074df76f199317c71.png?v=8165_1)
Страва вийде смачнішою, ніж у ресторані
Мало хто відмовиться від соковитої, ніжної котлетки. Однак попри те, що це одна з найпопулярніших страв, кожному кулінару хочеться урізноманітнити смак биточків.
Хто б міг подумати, що пікантності котлет можуть додати незвичайні продукти. Разом з Today розповідаємо, як додати нові нотки у звичну страву, зробити її більш вишуканою та пікантною.
Як урізноманітнити смак звичних котлет
Деякі використовують помідори для того, щоб додати котлетам соковитості та пікантності. Необхідно просто зняти шкірку, нарізати овоч і додати в фарш.
На думку деяких, чудовою добавкою є рідкий мед. Необхідно просто додати трохи цього продукту у фарш разом з іншими інгредієнтами, посмажити котлети звичним способом – і вони вийдуть з апетитною золотистою скоринкою. Якщо меду немає – можна додати трохи цукру.
Для надання котлетам неповторного та вишуканого смаку використовують ще один нестандартний інгредієнт. Варто додати у фарш кілька щіпок кориці — і страву не впізнати. Особливо ця порада актуальна для свинячого фаршу.
До речі, при приготуванні котлет вам знадобиться пластикова пляшка. Виявляється, з нею готувати набагато легше.