Мед і не тільки: додайте у фарш ці продукти – і котлети вийдуть фантастичними

Читать на русском
Автор
Ви не впізнаєте звичні котлети
Ви не впізнаєте звичні котлети. Фото patrioty.org.ua

Страва вийде смачнішою, ніж у ресторані

Мало хто відмовиться від соковитої, ніжної котлетки. Однак попри те, що це одна з найпопулярніших страв, кожному кулінару хочеться урізноманітнити смак биточків.

Хто б міг подумати, що пікантності котлет можуть додати незвичайні продукти. Разом з Today розповідаємо, як додати нові нотки у звичну страву, зробити її більш вишуканою та пікантною.

Як урізноманітнити смак звичних котлет

Деякі використовують помідори для того, щоб додати котлетам соковитості та пікантності. Необхідно просто зняти шкірку, нарізати овоч і додати в фарш.

На думку деяких, чудовою добавкою є рідкий мед. Необхідно просто додати трохи цього продукту у фарш разом з іншими інгредієнтами, посмажити котлети звичним способом – і вони вийдуть з апетитною золотистою скоринкою. Якщо меду немає – можна додати трохи цукру.

Для надання котлетам неповторного та вишуканого смаку використовують ще один нестандартний інгредієнт. Варто додати у фарш кілька щіпок кориці — і страву не впізнати. Особливо ця порада актуальна для свинячого фаршу.

До речі, при приготуванні котлет вам знадобиться пластикова пляшка. Виявляється, з нею готувати набагато легше.