Смажити картоплю — це мистецтво: прості хитрощі, з якими страва стане значно смачнішою

Читать на русском
Автор
Так картопля стане ще смачнішою
Так картопля стане ще смачнішою. Фото recept.ua

Прості лайфхаки, про які варто пам’ятати

Ми розповідали, як значно смачніше приготувати фарш. Тепер ділимось лайфхаками, які допоможуть вам значно краще приготувати смажену картоплю.

Здавалось би, в цій страві немає нічого складного. Однак навіть її можна зробити апетитнішою, ароматнішою та смачнішою. Як це зробити, розповідаємо разом із Pixelinform.

Не смажте одразу багато картоплі

Часто кулінари ігнорують це правило. Особливо, якщо ціль — приготувати страву на всю родину. Однак на "завантаженій" сковороді у вас точно не вийде ідеальної смаженої картоплі. Краще обсмажувати її частинами.

Важливі жири — масло та сало

Картопля буде значно смачнішою, якщо приготувати її на розтопленому салі. Саме таку страву вважають еталоном смаку смаженої картоплі. Також можна наприкінці приготувати шматочок вершкового масла. Так овоч матиме золотисту скоринку і розкішний аромат.

Куркума та паприка

Саме цей набір спецій здатен не лише надати страві приємного смаку, але й гарантувати вам апетитний золотистий відтінок страви. Додайте спеції наприкінці приготування, перемішайте і вимкніть вогонь. Після цього накрийте кришкою і залишіть ще на кілька хвилин.

Так можна приготувати найсмачнішу смажену картоплю. Також ми розповідали, як правильно тушкувати м’ясо.