Готуються як деруни, але виходять смачнішими: рецепт пляцок з фаршем та сиром

Читать на русском
Автор
Смачні, ситні, із простих продуктів
Смачні, ситні, із простих продуктів. Фото vchaspik.ua

Можна подати до вечері чи на перекус

Страви з картоплі виручають, коли потрібно приготувати щось нашвидкуруч. Напевно кожен хоч раз швиденько смажив картоплю з салом чи відварював картопляне пюре до м'яса.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом страви, яка готується швидко. На смак вона нагадує деруни, але завдяки додатковим інгредієнтам виходить ще смачнішою, інформують на Instagram-сторінці "vistovska_cooking".

Як приготувати терті пляцки з фаршем та сиром

Інгредієнти:

  • картопля;
  • борошно;
  • фарш;
  • цибуля;
  • сметана;
  • яйця;
  • сіль, перець;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю натерти на дрібній тертці, відтиснути зайву вологу.
  2. Додати яйця, борошно, сметану, спеції та перемішати.
  3. Підготувати фарш.
  4. Сир натерти на дрібній тертці.
  5. На сковорідку викласти ложкою картопляну суміш, зверху покласти фарш та сир, накрити щ однією ложкою картопляної суміші.
  6. Обсмажити із двох сторін до золотистості.

Раніше ми публікували рецепт картопляних млинців. Навіть картоплю терти не доведеться.