Придбайте такі шорти, і будете виглядати дуже стильно

Читати російською
Автор

Така річ підійде усім через свою універсальність

Літня капсула цікава тим, що до неї входять речі абсолютно різних кольорів, матеріалів і фасонів. Там обов'язково мають бути білі штани, сорочка, сукня та солом'яна сумка. І звичайно ж, куди ж без шортів. Це універсальний одяг, який можна обрати на будь-яку фігуру та зріст.

Влітку 2024 року модні дизайнери дивують різноманіттям шортів, пише Vogue. Новий тренд полягає у тому, щоб поєднувати вишукані речі з повсякденними: наприклад, звичайні шорти з жакетом або класичною сорочкою. Це сміливо та по-новому, тож допоможе освіжити ваш образ.

Також в цьому сезоні шорти актуально носити з чоботами до коліна або взутті з низькими підборами. Тож пропонуємо п'ять варіантів шортів на літо 2024 року.

Боксерські шорти

Тривалий час такий варіант шортів носили лише вдома або на відпочинку. Однак, дизайнери переосмислили це, і вирішили додати цю річ у повсякденні луки. Таким чином, боксерські шорти зараз носять з блузами, сорочками, жакетами та навіть тренчами.

Боксерські шорти, Фото: Pinterest

Шорти бермуди

У штанах чи джинсах влітку зазвичай надто тепло. Тож бермуди — чудова альтернатива, якщо ви не любите короткої довжини. Це шорти, довжиною до коліна. В них вам буде дуже комфортно, до того ж це ультрамодно виглядає. Поєднуйте їх з базовими футболками, сорочками або світшотами.

Шорти бермуди, Фото: Pinterest

Джинсові шорти

Улюблена пара шортів багатьох модниць — саме з деніму. Їх перевага у тому, що можна поєднувати практично з будь-яким одягом, і це доречно виглядає. У цьому сезоні дизайнери роблять акцент на джинсових шортах міді. Така річ точно освіжить ваш аутфіт.

Джинсові шорти, Фото: Pinterest

Шорти для плавання

Такий фасон ще називають бордшорти. Раніше їх одягали винятково на відпочинок, переважно на пляжах. Однак, дизайнери вирішили адаптувати їх, щоб носити й на вулицю. Багатьом такий тренд може здаватися дивним або недоречним. Утім, якщо вам важливо дотримуватись трендів, можете спробувати.

Шорти для плавання, Фото: Pinterest

Баскетбольні шорти

Це черговий тренд для тих, хто не боїться привертати увагу та відрізнятися. Адже в цьому сезоні дизайнери вирішили, що спортивні шорти можна носити не лише за призначенням, а й в будь-які інші місця. Поєднуйте баскетбольні шорти з сорочками на гудзиках або топах.

Баскетбольні шорти, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про чотири фасони джинсів, які стали антитрендами. Серед них можуть бути, які ще є у вашому гардеробі.