Мода циклічна: топ-5 сумок, які повертаються в тренди з минулого (фото)

Читать на русском
Автор
Дізнайтесь, які сумки знову в моді Новина оновлена 21 травня 2024, 08:55
Дізнайтесь, які сумки знову в моді. Фото Pinterest

У вашому гардеробі точно знайдеться хоча б одна з цих моделей

Всім відомо, що мода циклічна, і те, що ще недавно було в антитрендах, знову повертається в моду. Так і з сумками — деякі з цих моделей вже начебто вийшли з моди, проте дизайнери переосмислили тренди і повернули цим сумкам популярність. "Телеграф" вже розповідав, які босоніжки будуть у моді цього літа, а сьогодні ділиться, які сумки повернулися в тренди з минулого.

У новому літньому сезоні знову набудуть популярності білі, солом’яні, замшеві та деякі інші сумки, пише ТСН. Тож якщо у вас десь захована подібна сумка — зараз саме час її діставати.

Сумка із плетеної шкіри

Таких плетених сумок уже давно не було у трендах, проте вони повертаються з минулого. Сумка з плетеної шкіри стане головним аксесуаром цього літа, так що її вже зараз можна вплітати у свої образи.

плетена сумка
Фото: Pinterest

Біла сумка

Біла сумка знову в моді, і влітку це особливо актуально. Таку сумку легко стилізувати саме в літні образи, чи то прогулянка, чи то ділова зустріч. Білий колір відмінно поєднується з іншими відтінками, тому створювати стильні образи буде легко.

біла сумка на літо
Фото: Pinterest

Замшева сумка

Здавалося б, що замшеві сумки канули в лету, проте вже влітку 2024 року вони знову будуть на піку трендів. Така сумка додасть вашим образам елегантності та жіночності. Головне вибирайте світлі чи яскраві відтінки на літо.

замшева сумка
Фото: Pinterest

Солом’яна сумка

Солом’яна сумка – головний аксесуар у літньому гардеробі. Вона здатна надати образам неймовірної літньої легкості та невагомості. Такі сумки можна носити не лише на пляж, а й у міських умовах. Головне красиво стилізувати її в образи.

солом’яна сумка на літо
Фото: Pinterest

Тканинна сумка

Раніше тканинні сумки сприймалися більше як шоппери для походу в магазин, проте згодом вони стали справжнім модним аксесуаром. І цього літа такі сумки повертають собі колишню популярність. Тож сміливо вплітайте їх у свої образи.

тканинна сумка
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про чотири моделі джинсів, які більше не в тренді. Сховайте їх подалі у шафу і не носите цього літа.