Ніколи не вийдуть із моди: топ-5 необхідних речей у літньому гардеробі (фото)

Читать на русском
Автор
Які літні речі не вийдуть із моди
Які літні речі не вийдуть із моди. Фото Freepik

Попри те, що мода змінюється, ці речі залишаються завжди актуальними

Прагнення виглядати стильно і модно є природним для багатьох жінок, і дотримання трендів кожного сезону допомагає їм підтримувати актуальний образ. Однак, серед усього різноманіття модних течій, існують речі, які залишаються актуальними.

У Fashion 24 розповіли, який літній одяг ніколи не вийде з моди. Ці речі, на думку стилістів, входять до топ-5 найнеобхідніших, тому що є базовими предметами літньої капсульної колекції, отже, з ними можна створювати безліч різноманітних та стильних образів.

Які літні речі ніколи не вийдуть із моди

Білі штани

Такі штани надають образу свіжий і легкий вигляд, що ідеально підходить для теплих сезонів. Також білий колір легко поєднується з різними відтінками та дозволяє створювати різноманітні стильні образи. Комбінуйте білі штани з топами, футболками або лонгслівами.

Сорочка оверсайз

Цей предмет гардероба залишається популярним із кількох причин. По-перше, сорочка оверсайз має унікальний комфорт і свободу рухів, що робить її ідеальним вибором для повсякденного стилю. По-друге, вона додає недбалого шарму та модного акценту до образу.

Шорти

Цього літнього сезону, як і попередніх, складно обійтися без шортів. Вони забезпечують комфорт, а також дозволяють створювати легкі та стильні літні образи. Їх можна підібрати для різних подій та типів фігури, що робить їх універсальним елементом гардероба.

Солом’яна сумка

Це популярний та стильний аксесуар, який додасть стилю оригінальності, легкості та невимушеного шарму. Ще однією перевагою солом’яної сумки є її універсальність та функціональність. Вона чудово підходить як для пляжу та відпочинку на природі, так і для міських прогулянок.

Льняна сукня

Ця сукня не вийде з моди, оскільки льон є натуральним матеріалом, який робить сукню комфортною у спекотні дні. А також його текстура і фактура надають образу особливої легкості та природності, що актуально в літньому сезоні. Перевагу краще віддати лаконічним та мінімалістичним варіантам.

"Телеграф" писав раніше, без яких спідниць модницям не обійтися цього літа. Названо кілька найпопулярніших фасонів.