Сховайте подалі: чотири моделі джинсів, які більше не в тренді (фото)

Читать на русском
Автор
671
Які фасони та моделі джинсів більше не тренді Новина оновлена 17 травня 2024, 10:57
Які фасони та моделі джинсів більше не тренді. Фото Pinterest

Від цих моделей та фасонів джинсів краще відмовитись у 2024 році

Мода буває дуже вибаглива та мінлива. Те, що ще недавно було на піку трендів, може швидко втратити актуальність. Так, наприклад, деякі звичні та улюблені багатьма моделі джинсів вже стали антитрендами. "Телеграф" вже розповідав, як вибрати стильну сукню на випускний, а сьогодні ділиться, які моделі джинсів вийшли з моди.

Як виявилося, серед антитрендів, джинси-скінні, джинси з високою посадкою, рвані та потерті джинси та деякі інші фасони, пише ТСН. Цього літнього сезону такі джинси краще сховати подалі і не вдягати.

Скінні

У гардеробі кожної модниці точно знайдуться улюблені джинси-скінні в обліпку. Колись такі штани були писком моди, проте цього сезону від них краще відмовитися. Цього літа краще поповнити свій гардероб більш прямими та широкими джинсовими штанами.

скінні, джинси
Фото: Pinterest

Джинси із завищеною талією

Джинси із надто завищеною талією більше не в моді. Вони можуть візуально додавати віку і виглядати трохи безглуздо. Крім того, такі штани порушують природні пропорції тіла, тому ви виглядатимете в них нижче і повніше. Краще звернути увагу на джинси середньої посадки та вільних штанин.

джинси із завищеною талією
Фото: Pinterest

Джинси з декором та стразами

У новому сезоні краще відмовитися від джинсів зі стразами, заклепками, бахромою, латками та всякими декоративними елементами. Тепер у моді простота, лаконічність та мінімалізм. Занадто строкаті джинси з декором додають віку і візуально псують фігуру.

джинси зі стразами
Фото: Pinterest

Джинси з дірками чи потертостями

Штани з дірками, потертостями, клаптями і нитками втратили свою актуальність. Краще відмовитися від рваних джинсів цього сезону, навіть якщо ви їх дуже любите, щоб не псувати свої літні луки. Придивіться до скромніших прямих фасонів — без дірок і декору.

рвані джинси
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про три ідеї модних жіночих стрижок. Вони будуть на піку популярності влітку 2024 року.