Придбайте такі шорти, і будете виглядати дуже стильно

Читать на русском
Автор
Найстильніші фасони шортів на літо 2024 року
Найстильніші фасони шортів на літо 2024 року. Фото Pinterest

Така річ підійде усім через свою універсальність

Літня капсула цікава тим, що до неї входять речі абсолютно різних кольорів, матеріалів і фасонів. Там обов'язково мають бути білі штани, сорочка, сукня та солом'яна сумка. І звичайно ж, куди ж без шортів. Це універсальний одяг, який можна обрати на будь-яку фігуру та зріст.

Влітку 2024 року модні дизайнери дивують різноманіттям шортів, пише Vogue. Новий тренд полягає у тому, щоб поєднувати вишукані речі з повсякденними: наприклад, звичайні шорти з жакетом або класичною сорочкою. Це сміливо та по-новому, тож допоможе освіжити ваш образ.

Також в цьому сезоні шорти актуально носити з чоботами до коліна або взутті з низькими підборами. Тож пропонуємо п'ять варіантів шортів на літо 2024 року.

Боксерські шорти

Тривалий час такий варіант шортів носили лише вдома або на відпочинку. Однак, дизайнери переосмислили це, і вирішили додати цю річ у повсякденні луки. Таким чином, боксерські шорти зараз носять з блузами, сорочками, жакетами та навіть тренчами.

Боксерські шорти
Боксерські шорти, Фото: Pinterest

Шорти бермуди

У штанах чи джинсах влітку зазвичай надто тепло. Тож бермуди — чудова альтернатива, якщо ви не любите короткої довжини. Це шорти, довжиною до коліна. В них вам буде дуже комфортно, до того ж це ультрамодно виглядає. Поєднуйте їх з базовими футболками, сорочками або світшотами.

Шорти бермуди
Шорти бермуди, Фото: Pinterest

Джинсові шорти

Улюблена пара шортів багатьох модниць — саме з деніму. Їх перевага у тому, що можна поєднувати практично з будь-яким одягом, і це доречно виглядає. У цьому сезоні дизайнери роблять акцент на джинсових шортах міді. Така річ точно освіжить ваш аутфіт.

Джинсові шорти
Джинсові шорти, Фото: Pinterest

Шорти для плавання

Такий фасон ще називають бордшорти. Раніше їх одягали винятково на відпочинок, переважно на пляжах. Однак, дизайнери вирішили адаптувати їх, щоб носити й на вулицю. Багатьом такий тренд може здаватися дивним або недоречним. Утім, якщо вам важливо дотримуватись трендів, можете спробувати.

Шорти для плавання
Шорти для плавання, Фото: Pinterest

Баскетбольні шорти

Це черговий тренд для тих, хто не боїться привертати увагу та відрізнятися. Адже в цьому сезоні дизайнери вирішили, що спортивні шорти можна носити не лише за призначенням, а й в будь-які інші місця. Поєднуйте баскетбольні шорти з сорочками на гудзиках або топах.

Баскетбольні шорти
Баскетбольні шорти, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про чотири фасони джинсів, які стали антитрендами. Серед них можуть бути, які ще є у вашому гардеробі.