У міні-сукні з розкльошеними рукавами: дочка Майкла Джексона здивувала модним аутфітом (фото)

Читать на русском
Автор
628
Дочка Майкла Джексона на вечірці у Каннах Новина оновлена 23 травня 2024, 13:17
Дочка Майкла Джексона на вечірці у Каннах. Фото Getty Images

Образ Періс Джексон на заході вийшов дуже стильний

У Каннах у рамках міжнародного кінофестивалю відбулася вечірка Kilian Paris "Sunkissed Goddess", яку відвідали багато знаменитостей. Серед них модним і навіть трохи готичним вбранням відзначилася 26-річна американська зірка Періс Джексон, дочка "короля поп-музики" Майкла Джексона.

"Телеграф" повідомляє, що співачка обрала для світського вечора красиву міні-сукню, яка підкреслила переваги її фігури. Образ вийшов дуже стильним.

Періс Джексон одягла чорну сукню з драпіруванням в області грудей і розкльошеними прозорими рукавами, яка продемонструвала її стрункі ноги, а також дозволила оголити татуювання на руках. Look знаменитості за рахунок незвичайних рукавів вийшов елегантним та модним.

Періс Джексон на вечірці в Каннах
Фото: Getty Images

Своє вбрання донька Майкла Джексона доповнила чорними масивними босоніжками на високій платформі. Довге волосся вона зібрала в пучок, вивільнивши кілька пасм.

Знаменитість прикрасила руки численними браслетами та кільцями, а також обрала сережки середнього розміру з камінням. На ній був легкий вечірній макіяж, який ідеально поєднувався з її образом.

Періс Джексон у красивій міні-сукні
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що американська актриса Емма Стоун блиснула в Каннах елегантним вбранням. Знаменитість обрала гарну сукню-піджак із глибоким декольте.