Розповніла Белла Торн в обтягуючій сукні "засвітилася" в Каннах: якою вона була раніше (фото)

Читать на русском
Автор
884
Белла Торн на Каннському кінофестивалі 22 травня 2024 року Новина оновлена 23 травня 2024, 12:00
Белла Торн на Каннському кінофестивалі 22 травня 2024 року. Фото Getty Images

26-річна актриса вразила пишними формами

Американська актриса, співачка та модель Белла Торн вразила своїми змінами у фігурі. Знаменитість, яка у підлітковому віці відрізнялася надмірною худорлявістю, тепер може похвалитися пишними формами.

У середу 26-річна зірка з’явилася на прем’єрі фільму Motel Destino Каннського кінофестивалю 2024. Белла справила враження, коли вийшла на червону доріжку в обтягуючій чорній сукні з глибоким вирізом.

Актриса мала неймовірний вигляд в гламурному вбранні з відкритими плечима та ефектним коміром-рукавом. Доповнила свій образ знаменитість туфлями на високих підборах, ефектним сліпучим намистом та сережками з діамантами.

белла торн у чорній сукні
Фото: Getty Images
белла торн на червоній доріжці
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що у далекому 2015 році Белла Торн була худорлявою. Її навіть критикували за надмірну худорлявість і звинувачували у вживанні наркотичних речовин. 2016 року актриса вперше пішла до пластичного хірурга, де їй вставили грудні імпланти. Пізніше Белла збільшила губи.

белла торн топлес у костюмі
Белла Торн у 2017 році в Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Фото: Getty Images

Актриса одружена. Белла Торн та продюсер Марк Еммс вперше зустрілися у 2022 році під час відвідування дня народження Кари Делевінь на Ібіці. Пара почала зустрічатися у серпні того ж року. Через дев’ять місяців після знайомства, у травні 2023 року, Марк покликав актрису заміж, і та погодилася.

Раніше ми писали, що на Каннському кінофестивалі 2024 викликав фурор 69-річний Кевін Костнер. Актор з’явився на публіці у компанії своїх 5 дорослих дітей.