Не всі знають цей нюанс: помилка з капсулами для прання, яку роблять багато господинь

Читать на русском
Автор
605
Використовувати капсули для прання потрібно за правильної температури Новина оновлена 22 травня 2024, 15:51
Використовувати капсули для прання потрібно за правильної температури. Фото Freepik

Дізнайтеся, як правильно використовувати капсули для прання

Багато людей використовують при пранні в машині капсули замість порошків чи гелів. Однак є один важливий нюанс при пранні з капсулами, про який багато хто не знає. "Телеграф" вже розповідав, як правильно прати кросівки в машині, а сьогодні ділиться, як правильно використовувати капсули для прання.

Як виявилося, головна помилка тих, хто пере з капсулами, це неправильно підібраний режим прання, пише gazeta.ua. Тому дуже важливо читати інструкцію до капсул.

Як правильно використовувати капсули для прання

Багато хто помилково стирають з капсулами при низьких температурах і на коротких режимах. У цьому випадку капсула може не розчинитись повністю і частина миючого засобу залишається на ваших речах. До того ж не розчинена повністю капсула може засмічувати труби всередині пральної машини.

Тому дуже важливо уважно вивчати інструкцію та ставити правильний режим прання та температуру води. Перед початком прання капсулу потрібно покласти на дно порожнього барабана, а зверху вже завантажувати брудну білизну.

Також не варто перевантажувати барабан речами. Якщо у вас машинка на 5-7 кг, достатньо буде 1 капсули для прання, якщо 10 кг і більше, можна використовувати 2 капсули.

Раніше "Телеграф" розповідав лайфхак для дівчат. Як відмити фарбу для волосся, якщо вона потрапила на шкіру.