Хрумкі нагетси без грама м’яса: виходять не гірше звичних
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачно, швидко та дуже незвичайно
Раптом зголодніли або друзі пропонують влаштувати вечірку у вас вдома, а пригощати їх нічим? В цьому випадку вас врятують різноманітні закуски.
Якщо ж вдома є кабачки, Shuba пропонує приготувати з них хрусткі нагетси. Смачна і корисна страва до смаку не поступиться класичним м’ясним. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі.
Як приготувати нагетси з кабачків
Інгредієнти на 2 порції:
- кабачки — 2 шт.;
- твердий сир — 100 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- борошно пшеничне — 5 ст. л.;
- панірувальні сухарі — 100 г;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- копчена паприка — 1/2 ч. л.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Для соусу:
- сметана — 3 ст. л.;
- кріп, пучок — 1/4 шт.;
- часник, зубчики – 1 шт.;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Кабачки ретельно миємо та сушимо, за бажанням чистимо шкірку. Розрізаємо їх упоперек навпіл, потім кожну половину розрізаємо ще на 4 частини. Солимо і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.
- Сир натираємо на дрібну тертку. Очищений часник пропускаємо через часникочавку. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо панірувальні сухарі та копчену паприку.
- В окрему миску розбиваємо яйця, солимо і перчимо їх. Збиваємо до появи перших бульбашок.
- Трохи віджимаємо кабачки. Кожен шматочок занурюємо спочатку в яєчну суміш, потім обвалюємо в борошні та панірувальних сухарях.
- Викладаємо підготовлені кабачки на застелене пергаментом деко. Відправляємо все в розігріту до 210 градусів духовку і запікаємо протягом 20 хвилин до появи скоринки.
- Для приготування соусу чистимо та подрібнюємо часник, дрібно нарізаємо кріп. Змішуємо, додаємо сметану та сіль. Все ретельно перемішуємо та подаємо з приготовленим соусом кабачки.
На закуску можна приготувати рулет з лаваша з крабовими паличками. Ви приготуєте його за лічені хвилини.