Секретний інгредієнт зробить скумбрію ще смачнішою: смак рибки в духовці приємно здивує
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Підходить для ситного обіду або вечері
Плавлені сирки є чудовим доповненням до багатьох страв. Їх додають до салатів, варять смачні вершкові супи або ж використовують у випічці.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом, у якому плавлений сирок відіграє вирішальну роль. Саме завдяки йому запечена скумбрія виходить надзвичайно ніжною та пікантною, інформують на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".
Як запекти скумбрію з плавленим сирком
Інгредієнти:
- скумбрія;
- олія;
- спеції;
- плавлений сирок;
Спосіб приготування:
- Тушку скумбрії почистити від нутрощів, промити, просушити паперовими рушниками.
- Змастити олією та спеціями до риби.
- Натерти плавлений сирок, начинити рибу.
- Зверху рибу змастити майонезом.
- Загорнути скумбрію у фольгу і відправити в духовку запікатися за температури 180 градусів на 30 хвилин.
- Рибу охолодити і перед подачею нарізати.
Раніше ми писали, як приготувати шашлик зі скумбрії. Ця риба, приготовлена на мангалі, порадує вас своїм яскравим смаком.