Секретний інгредієнт зробить скумбрію ще смачнішою: смак рибки в духовці приємно здивує

Читать на русском
Автор
Смачна рибка, просто пальчики оближеш
Смачна рибка, просто пальчики оближеш. Фото 1000.menu

Підходить для ситного обіду або вечері

Плавлені сирки є чудовим доповненням до багатьох страв. Їх додають до салатів, варять смачні вершкові супи або ж використовують у випічці.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом, у якому плавлений сирок відіграє вирішальну роль. Саме завдяки йому запечена скумбрія виходить надзвичайно ніжною та пікантною, інформують на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".

Як запекти скумбрію з плавленим сирком

Інгредієнти:

  • скумбрія;
  • олія;
  • спеції;
  • плавлений сирок;

Спосіб приготування:

  1. Тушку скумбрії почистити від нутрощів, промити, просушити паперовими рушниками.
  2. Змастити олією та спеціями до риби.
  3. Натерти плавлений сирок, начинити рибу.
  4. Зверху рибу змастити майонезом.
  5. Загорнути скумбрію у фольгу і відправити в духовку запікатися за температури 180 градусів на 30 хвилин.
  6. Рибу охолодити і перед подачею нарізати.

Раніше ми писали, як приготувати шашлик зі скумбрії. Ця риба, приготовлена на мангалі, порадує вас своїм яскравим смаком.