Ідеальний для легкого обіду: салат з куркою та овочами сподобається близьким

Читать на русском
Автор
Простий, яскравий салат
Простий, яскравий салат. Фото 1000.menu

Хрумкий, вітамінний і неймовірно смачний

У теплу пору року хочеться споживати легку, поживну та при цьому смачну їжу. Дехто запікає рибку на мангалі, інші готують овочеві салати на кшталт страви з куркою, оливками та помідорами, ще хтось надає перевагу вівсянці зранку.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом салату, який чудово замінить обід, адже він виходить ситним та збалансованим. А опублікували його на Instagram-сторінці "marafon18_6".

Як приготувати салат з куркою та овочами

Інгредієнти:

  • філе куряче – 350 г;
  • огірки – 100 г;
  • помідори чері – 100 г;
  • перець болгарський – 50 г;
  • оливки – 30 г.;
  • сир фета – 100 г;
  • сік ½ лимону;
  • листя салату – 50 г;
  • олія оливкова – 10 г;
  • прованські трави, сіль – за смаком;

Інгредієнти для маринаду:

  • оливкова олія – 2 ст. л.;
  • паприка солодка – 0,5 ч. л.;
  • перець чилі – 1/3 ч. л.;
  • сушений часник – 0,% ч. л.
  • сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо замаринувати на 30 хвилин.
  2. Запекти його у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
  3. Перець, огірок, помідори та сир нарізати кубиками.
  4. Додати решту інгредієнтів, перемішати.
  5. М’ясо нарізати кубиками, викласти зверху.

Раніше ми розповідали, як приготувати шашлик із скумбрії. Ця рибка приготовлена на мангалі, порадує вас своїм яскравим смаком.