Ідеальний для легкого обіду: салат з куркою та овочами сподобається близьким
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Простий, яскравий салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/b4/ba678b8e-fed44a77c7f7c6db9a0bc5e0f2c8db43.jpg?v=7487_1)
Хрумкий, вітамінний і неймовірно смачний
У теплу пору року хочеться споживати легку, поживну та при цьому смачну їжу. Дехто запікає рибку на мангалі, інші готують овочеві салати на кшталт страви з куркою, оливками та помідорами, ще хтось надає перевагу вівсянці зранку.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом салату, який чудово замінить обід, адже він виходить ситним та збалансованим. А опублікували його на Instagram-сторінці "marafon18_6".
Як приготувати салат з куркою та овочами
Інгредієнти:
- філе куряче – 350 г;
- огірки – 100 г;
- помідори чері – 100 г;
- перець болгарський – 50 г;
- оливки – 30 г.;
- сир фета – 100 г;
- сік ½ лимону;
- листя салату – 50 г;
- олія оливкова – 10 г;
- прованські трави, сіль – за смаком;
Інгредієнти для маринаду:
- оливкова олія – 2 ст. л.;
- паприка солодка – 0,5 ч. л.;
- перець чилі – 1/3 ч. л.;
- сушений часник – 0,% ч. л.
- сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
- М’ясо замаринувати на 30 хвилин.
- Запекти його у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Перець, огірок, помідори та сир нарізати кубиками.
- Додати решту інгредієнтів, перемішати.
- М’ясо нарізати кубиками, викласти зверху.
Раніше ми розповідали, як приготувати шашлик із скумбрії. Ця рибка приготовлена на мангалі, порадує вас своїм яскравим смаком.