Багатодітний батько: 69-річний Кевін Костнер вийшов на червону доріжку із п’ятьма дітьми (фото, відео)

Читать на русском
Автор
808
Кевін Костер та Сієнна Міллер на Каннському кінофестивалі 19 травня 2024 року Новина оновлена 20 травня 2024, 09:41
Кевін Костер та Сієнна Міллер на Каннському кінофестивалі 19 травня 2024 року. Фото Getty Images

На Каннському фестивалі він отримав 10-хвилинні овації на світовій прем’єрі

Американський актор, режисер та продюсер Кевін Костнер, як і багато його колег і навіть українська співачка Jerry Heil, у 2024 році приїхав на Каннський кінофестиваль до Франції. Цього разу чоловік став зіркою заходу, адже 69-річний актор представив свій новий фільм-сагу під назвою "Горизонти" — історичну драму з чотирьох частин про заселення американського Заходу.

На червону доріжку в неділю, 19 травня, Кевін Костнер вийшов не лише зі своїми колегами за картиною-вестерном, а й дорослими дітьми. Актор-ветеран зіграв головну роль, зрежисував та став співавтором сценарію "Горизонтів", а його 15-річний син Гейс дебютував у кіно.

На фестивалі до Кевіна та Гейса приєдналися ще четверо дітей знаменитості — 37-річна Лілі та 40-річна Енні (від першої дружини Синтії Сілви), 13-річна Грейс та 17-річний Кейден. Молодші діти Костнера з'явилися у шлюбі з Крістін Баумгартнер, з якою актор розлучився зі скандалом через "непримиренні розбіжності" у 2023 році. Зазначимо, що в актора також є ще два спадкоємці: син Джо (1988) та позашлюбний син Ліам (1996) від Бріджіт Руні.

Костнер та його сини носили однакові класичні чорні смокінги з краватками-метеликами, а дівчатка були у різних сукнях. Сім’я координувала свої дії, вийшовши разом на килим та позуючи фотографам.

Енні Костнер Кейден Костнер Кевін Костнер Грейс Костнер Гейс Костнер
Енні, Кейден, Кевін Костнер, Грейс та Гейс. Фото: Getty Images
кевін костнер у костюмі
Фото: Getty Images

"Горизонти: Американська сага"

Дія американської саги відбувається у період до і після Громадянської війни США і зображує розширення американського Заходу. Загалом амбітний проєкт Костнера налічує чотири фільми.

В офіційному описі фільму йдеться, що "Горизонти" "досліджує привабливість Старого Заходу і те, як він був завойований – і втрачений – через кров, піт та сльози багатьох людей". Охоплює чотири роки Громадянської війни з 1861 по 1865 рік. Амбітна кінематографічна пригода Костнера відправить глядачів в емоційну подорож країною, що воює сама з собою, через призму сімей, друзів і ворогів, які намагаються зрозуміти, що насправді означає бути Сполученими Штатами Америки.

Перший розділ вийде в кінотеатрах 28 червня, а другий — 16 серпня.

До речі, на Каннському кінофестивалі Кевін Костнер за свій проєкт отримав 10-хвилинні овації. У фільмі зіграли Сієнна Міллер, Сем Вортінгтон, Джена Мелоун, Елла Хант, Денні Х’юстон, Том Пейн, Еббі Лі, Майкл Рукер, Вілл Петтон, Дуглас Сміт, Люк Вілсон, Ізабель Фурман, Джеймі Кемпбелл Бауер, Майкл Ангана Еверетт, Джованні Рібізі та інші.

Раніше ми писали про Уму Турман. Актриса з’явилася на Каннському фестивалі 2024 у ніжному образі.