Кулінарний шедевр з "нічого": таким салатом захочеться ласувати ціле літо
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![М’ясний салат із пекінською капустою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/0a/1b42e515-4d032bc78f9702167e8fe36924e4e0aa.png?v=2898_1)
Цей рецепт точно буде у ваших закладках
Любите смачні та ситні салати? Тоді пропонуємо приготувати смачну страву з пекінською капустою.
Такий салат за рецептом "Добрих новин" ви приготуєте за лічені хвилини з простих і бюджетних продуктів. Для нього знадобиться трохи капусти, курка та помідори. У поєднанні такі інгредієнти створять кулінарний шедевр, який захочеться повторити.
Як приготувати м’ясний салат з пекінською капустою
Інгредієнти:
- 300 — 400 г курячого філе;
- 1 невелика пекінська капуста;
- 2 середні помідори;
- зубчик часнику;
- 1 ст. л. соєвого соусу;
- 2 ст. л. майонезу;
- сіль та перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо та нарізаємо довільними шматочками. Викладаємо його на розігріту сковороду з рослинною олією та обсмажуємо її на середньому вогні до готовності, періодично помішуючи. Викладаємо на тарілку та прибираємо зайвий жир.
- У тій же олії обсмажуємо часник до м’якості протягом 3 хвилин.
- Під проточною водою миємо пекінську капусту і дрібно нарізаємо її. Миємо та нарізаємо помідори.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
- Для приготування заправки в окремій мисці змішуємо соєвий соус, спеції, сіль та майонез. Відправляємо її до салатника.
- Все ретельно перемішуємо, при необхідності солимо, перчимо, прикрашаємо свіжою зеленню та подаємо до столу.
Приготувати незвичайний салат можна з полуниці та плавленого сирку. Спробуйте – цей смак вас здивує.