Кулінарний шедевр з "нічого": таким салатом захочеться ласувати ціле літо

Читать на русском
Автор
М’ясний салат із пекінською капустою
М’ясний салат із пекінською капустою. Фото noviydoctor.com

Цей рецепт точно буде у ваших закладках

Любите смачні та ситні салати? Тоді пропонуємо приготувати смачну страву з пекінською капустою.

Такий салат за рецептом "Добрих новин" ви приготуєте за лічені хвилини з простих і бюджетних продуктів. Для нього знадобиться трохи капусти, курка та помідори. У поєднанні такі інгредієнти створять кулінарний шедевр, який захочеться повторити.

Як приготувати м’ясний салат з пекінською капустою

Інгредієнти:

  • 300 — 400 г курячого філе;
  • 1 невелика пекінська капуста;
  • 2 середні помідори;
  • зубчик часнику;
  • 1 ст. л. соєвого соусу;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо та нарізаємо довільними шматочками. Викладаємо його на розігріту сковороду з рослинною олією та обсмажуємо її на середньому вогні до готовності, періодично помішуючи. Викладаємо на тарілку та прибираємо зайвий жир.
  2. У тій же олії обсмажуємо часник до м’якості протягом 3 хвилин.
  3. Під проточною водою миємо пекінську капусту і дрібно нарізаємо її. Миємо та нарізаємо помідори.
  4. Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
  5. Для приготування заправки в окремій мисці змішуємо соєвий соус, спеції, сіль та майонез. Відправляємо її до салатника.
  6. Все ретельно перемішуємо, при необхідності солимо, перчимо, прикрашаємо свіжою зеленню та подаємо до столу.

Приготувати незвичайний салат можна з полуниці та плавленого сирку. Спробуйте – цей смак вас здивує.