Чорна елегантність: Річард Гір із молодою дружиною у вишуканих вбраннях відвідали червону доріжку (фото)

Читать на русском
Автор
1584
Річард Гір разом із дружиною відвідав Канський кінофестиваль Новина оновлена 18 травня 2024, 22:18
Річард Гір разом із дружиною відвідав Канський кінофестиваль. Фото Фото Getty Images

Пара не соромилася на публіці демонструвати свої почуття

На Каннському кінофестивалі зібралися вершки суспільства, де зірки кіно, моди та культури не пропустили можливість продемонструвати свої розкішні образи. Серед них помітно виділялася пара Річарда Гіра та його молодої красуні дружини Алехандри Сільви, які продемонстрували вишуканий стиль.

"Телеграф" повідомляє, що зіркове подружжя не соромилося на червоній доріжці демонструвати свої почуття, вони позували фотографам, ніжно обіймалися, чим "вкрали" всю увагу публіки. І варто відзначити, що їхнє вбрання дуже добре поєднувалося, випромінюючи чорну елегантність.

Річард Гір та Алехандра Сільва на фестивалі в Каннах
Фото: Getty Images

Для виходу у світ зірка фільму "Красуня" Річард Гір обрав класичний чорний костюм, білу сорочку та краватку-метелика. Його дружина Алехандра Сільва з’явилася у ніжному та жіночному образі. На ній була бальна чорна сукня, яку прикрашала аплікація у вигляді рожевих квітів із зеленим листям.

Річард Гір разом із дружиною на червоній доріжці
Фото: Getty Images

Свій образ дружина голлівудського актора доповнила численними аксесуарами. Вона обрала вишукане кольє, довгі сережки, браслети та каблучки, які добре поєднувалися з її вбранням. Алехандра гарно вклала волосся і зробила вечірній макіяж з акцентом на очі.

Актор Річард Гір та Алехандра Сільва
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що актриса Ума Турман зачарувала елегантним вбранням на червоній доріжці. Знаменитість вийшла у світ у розкішній сукні кольору айворі.