У червоній сукні з паєтками: Мей Маск вийшла в світ у розкішному образі (фото)

Читать на русском
Автор
Мей Маск відвідала світський захід у Нью-Йорку Новина оновлена 17 травня 2024, 15:46
Мей Маск відвідала світський захід у Нью-Йорку. Фото Фото Getty Images

Мей Маск виглядала на червоній доріжці дуже елегантно

У ніч на 17 травня в Нью-Йорку відбувся світський захід з нагоди запуску випуску Sports Illustrated Swimsuit Issue 2024, на якому світові знаменитості блиснули у своїх розкішних нарядах. Однією із гостей світського вечора стала 76-річна модель Мей Маск, мати американського мільярдера.

Знаменитість викликала захоплення публіки своїм розкішним вбранням. На заході Мей Маск з’явилася в червоній сукні вільного крою з паєтками довжини міді, оголивши свої щиколотки.

Мей Маск
Фото: Getty Images

Блискучий образ мати американського мільярдера Ілона Маска доповнила червоними босоніжками на середньому підборі. Також вона зробила елегантну зачіску та підібрала до вбрання масивні довгі сережки. Це були єдині аксесуари, якими вона вирішила підчеркнути свій look.

Мей Маск на світському заході у Нью-Йорку
Фото: Getty Images

У Мей Маск був легкий вечірній макіяж у стилі "Smokey eyes", основний акцент якого був зроблений на червоні губи. Знаменитість, яка давно вважається "іконою стилю" вкотре наголосила, що вік не перешкода тому, щоб завжди виглядати елегантно та привертати увагу оточуючих.

Мей Маск на червоній доріжці
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що відома актриса Аня Тейлор-Джой повторила стиль Старого Голівуду у Каннах. Знаменитість з’явилася на червоній доріжці у сукні Dior.