86-річна Джейн Фонда викликала фурор на Каннському кінофестивалі: зірка з’явилася в чорному приталеному костюмі (фото)

Читать на русском
Автор
Джейн Фонда мала неперевершений вигляд
Джейн Фонда мала неперевершений вигляд. Фото Фото Getty Images

Зірка засяяла у трендовому костюмі

Американська акторка, модель і письменниця Джейн Фонда не перестає вражати розкішним виглядом. 86-річна зірка завжди дивує моложавим виглядом і стильними образами. Цього разу зірка засвітилася на Каннському кінофестивалі у трендовому чорному костюмі, що облягав її талію.

У вівторок, 14 травня, стартував щорічний 77-й міжнародний Каннський кінофестиваль на Лазурному узбережжі Франції. Акторка Джейн Фонда мала розкішний вигляд і красиво позувала на камери.

Так, для цієї події зірка обрала чорний приталений костюм зі срібним квітковим принтом на талії, що оздоблений камінням. Вбрання ідеально пасувало зірці і чудово підкреслило її струнку фігуру. Доповнила свій образ акторка срібними сережками і масивним кольє від Pomellato.

Джейн Фонда
Фото: Getty Images
Джейн Фонда
Фото: Getty Images

Взуття Джейн Фонда обрала в тон прикрас і вони стали чудовим доповненням її стильного аутфіту. Туфлі на шпильках розкішно пасували зірці і візуально видовжили ноги. Чорно-срібний ансамбль зірка доповнила яскравою червоною помадою і розкішними локонами на волоссі.

Наверх чорного костюму Джейн Фонда вдягнула трендове чорно-коричневе пальто з анімалістичним принтом. Зірка невимушено накинула його на плечі.

Джейн Фонда на Каннському фестивалі 2024
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що дружина власника Louis Vuitton оскандалилась спільним концертом з другом Путіна. Піаністка провела спільний концерт у Сеулі разом із диригентом-путіністом Володимиром Співаковим.