Не викидайте порвані колготки: як зробити опору для кущів півонії

Читать на русском
Автор
Підв’яжіть півонії старими колготками Новина оновлена 18 травня 2024, 12:08
Підв’яжіть півонії старими колготками. Фото cpykami

Стоятимуть, як олов’яні солдатики

Коли півонії розквітають, вони починають повільно опускатися до землі під вагою своїх суцвіть. Цього легко уникнути — досить просто підтримати кущ.

Незалежно від розміру куща, один простий елемент гардероба, що підтримує, зробить дива. Навіть у дощову погоду півонії залишаться піднятими. Стоятимуть, як олов’яні солдатики, пише cpykami. Вам просто потрібно мати під рукою звичайні колготки.

Не потрібні металеві структури або сітки. Все, що вам знадобиться, це колготки — за кількістю кущів, які у вас є. Використовуйте будь-які колготки, навіть старі чи з невеликими дірками.

Як зробити опору для півонії з колготок

Просто оберніть колготками стебла куща півонії та зав’яжіть. Колготки еластичні, тому квіткам буде дуже зручно, і вони витримають будь-яке навантаження.

Чудове рішення для всіх, хто захоплений садівництвом чи має дачу. Просто дістаньте колготки з шафи та використовуйте їх для підтримки ваших улюблених кущів півонії!

Раніше "Телеграф" розповідав, як захистити кустарні троянди від попелиці. Для боротьби зі шкідником необов’язково використовувати дорогі покупні засоби.