Таке м'ясо просто тане в роті: приготуйте крильця в соусі теріякі

Читати російською
Автор

Просто пальчики оближеш!

Куряче м'ясо виручає, коли потрібно швиденько приготувати щось на вечерю, оскільки готується воно дуже швидко. Так, можна потушкувати курине філе з овочами або посмажити відбивні.

Чудовим варіантом буде і приготування крилець у соусі теріякі. За умови, що ви їх завчасно замаринуєте, на смаження піде близько 30 хвилин, інформують на Instgaram-сторінці "katia_cooking_".

Як приготувати крильця у соусі теріякі

Інгредієнти:

  • крила – 500 г;
  • соус теріякі – 200 мл;
  • сіль/перець – за смаком;
  • часник – 3 зуб.;
  • імбир (свіжий) – 30 г;
  • кунжут та зелена цибуля для прикрашання;

Спосіб приготування:

  1. Курячі крильця добре промити.
  2. Видалити зайву шкіру і відрізати тонкий кінчик крила.
  3. Розрізати кожне крило навпіл.
  4. Розігріти сковорідку і налити олію для смаження.
  5. Курячі крильця відправити на сковорідку і смажити на середньому вогні до 10 хвилин.
  6. Перегорнути крильця, щоб вони рівномірно просмажувалися з кожного боку.
  7. Почистити часник та імбир, натерти на дрібній тертці та додати до крилець, обсмажити пару хвилин.
  8. Вилити у сковорідку соус "Теріякі".
  9. Ретельно перемішати та смажити курячі крильця на сильному вогні ще 2 хвилини, щоб довести соус до закипання.
  10. Зменшити вогонь і смажити до готовності м’яса ще декілька хвилин, постійно помішуючи.
  11. Подавати крила потрібно у великій тарілці, прикрасивши кунжутом і дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Раніше ми писали, як замаринувати шашлик у чаї. М'ясо у такому маринаді вийде м'яким та соковитим.