П’ять інгредієнтів – і страва на столі: салат стане хітом навіть святкового столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![М’ясний салат з помідорами, авокадо та зеленню](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/8d/1c599f03-ba033058d1048f9b0ae4cde14731b8d4.jpg?v=7919_1)
Весна на вашій тарілці
Хочеться порадувати близьких ситною, смачною та швидкою у приготуванні стравою ? Тоді вам потрібний саме цей рецепт.
Сьогодні ми з "Коліжанкою" приготуємо весняний салат із курячою грудкою та свіжою зеленню. Для його приготування вам знадобиться лише м’ясо, помідори, авокадо, салат та зерна гранату. Всього п’ять інгредієнтів, трохи часу — і ви вже ласуєтеся корисним і неймовірно смачним салатом. До речі, за бажанням страву можна доповнити улюбленими продуктами — його смак стане іншим. Салат стане окрасою навіть на святковому столі.
Як приготувати м'ясний салат з зеленню
Інгредієнти:
- куряче філе – 300 г
- помідори чері — 3 шт.;
- авокадо — 1 шт.;
- зелений салат – 1 пучок;
- зерна граната.
Спосіб приготування:
- Куряче філе ретельно миємо, нарізаємо шматочками, відправляємо на сковороду і тушкуємо протягом 20 хвилин, поки не випарується вся рідина.
- Тим часом підготуємо інші інгредієнти. Листя салату рвемо руками. Помідори чері миємо та нарізаємо навпіл. Авокадо чистимо і нарізаємо шматочками.
- Усі підготовлені інгредієнти змішуємо у салатник. Заправляємо все улюбленим соусом, ретельно перемішуємо і подаємо з часниковими, житніми або пшеничними грінками.
Також рекомендуємо приготувати салат з буряком та оселедцем. Це надзвичайно смачно.