П’ять інгредієнтів – і страва на столі: салат стане хітом навіть святкового столу

Читать на русском
Автор
М’ясний салат з помідорами, авокадо та зеленню
М’ясний салат з помідорами, авокадо та зеленню. Фото kolizhanka.com.ua

Весна на вашій тарілці

Хочеться порадувати близьких ситною, смачною та швидкою у приготуванні стравою ? Тоді вам потрібний саме цей рецепт.

Сьогодні ми з "Коліжанкою" приготуємо весняний салат із курячою грудкою та свіжою зеленню. Для його приготування вам знадобиться лише м’ясо, помідори, авокадо, салат та зерна гранату. Всього п’ять інгредієнтів, трохи часу — і ви вже ласуєтеся корисним і неймовірно смачним салатом. До речі, за бажанням страву можна доповнити улюбленими продуктами — його смак стане іншим. Салат стане окрасою навіть на святковому столі.

Як приготувати м'ясний салат з зеленню

Інгредієнти:

  • куряче філе – 300 г
  • помідори чері — 3 шт.;
  • авокадо — 1 шт.;
  • зелений салат – 1 пучок;
  • зерна граната.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе ретельно миємо, нарізаємо шматочками, відправляємо на сковороду і тушкуємо протягом 20 хвилин, поки не випарується вся рідина.
  2. Тим часом підготуємо інші інгредієнти. Листя салату рвемо руками. Помідори чері миємо та нарізаємо навпіл. Авокадо чистимо і нарізаємо шматочками.
  3. Усі підготовлені інгредієнти змішуємо у салатник. Заправляємо все улюбленим соусом, ретельно перемішуємо і подаємо з часниковими, житніми або пшеничними грінками.

Також рекомендуємо приготувати салат з буряком та оселедцем. Це надзвичайно смачно.