Бен Аффлек і Дженніфер Лопес готуються до розлучення - ЗМІ

Читать на русском
Автор
724
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес на межі розлучення Новина оновлена 16 травня 2024, 12:14
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес на межі розлучення. Фото Getty Images

Історія кохання Бенніфер може остаточно завершитися

Недовго тривала сімейна ідилія знаменитостей Дженніфер Лопес та Бена Аффлека. Пара одружилася в липні 2022 року, але, як стверджують джерела, може остаточно розлучитися.

Як пише видання In Touch, зірка "Перл Гарбора" Бен Аффлек досяг переломного моменту у стосунках з Джей Ло і "з’їхав" з особняка вартістю 60 мільйонів доларів, який він нещодавно ділив зі співачкою. "На стіні написано — все скінчено. Вони збираються розлучитися — і цього разу Бен не винен!", — повідомляє інсайдер.

Зазначається, що пара "просто не змогла налагодити стосунки" і після двох років шлюбу готується до розставання. Шанувальники помітили, що Бен і Дженніфер протягом останніх тижнів проводять все більше часу нарізно. Актор не був присутній на Met Gala разом із дружиною 6 травня, попри її важливу посаду співголови заходу. Офіційним виправданням Бена пропуску Met Gala було те, що він був зайнятий на зйомках фільму "Аудитор 2", але джерело In Touch це заперечує.

"Зараз він зосереджений на своїй роботі і своїх дітях. Бен вже з’їхав, і їм, ймовірно, доведеться продати будинок мрії, який вони шукали два роки. Вони ніколи не перестануть кохати один одного, але вона не може його контролювати, а він не може її змінити. Неможливо, щоб це тривало", — додає інсайдер.

Постійною проблемою у стосунках пари було те, як вони по-різному ставилися до загальної уваги: Дженніфер привертала увагу засобів масової інформації, а Бен ухилявся від неї. На жаль, знайти компроміс виявилося важчим, ніж думала пара.

дженніфер лопес бен аффлек
Фото: Getty Images

"Вони чекали майже два десятиліття, щоб знову бути разом, але, зрештою, просто не змогли змусити це працювати. Вони обидва сказали, що подорослішали і зробили уроки зі своїх помилок, але деякі з більш серйозних проблем, які розлучили їх в перший раз, залишилися тими ж", — пояснює інсайдер.

Нагадаємо, що Бен і Джен вперше зустрілися на початку 2000-х, і їм залишалося всього кілька днів до того, щоб зв’язати себе шлюбом. 2003 року вони скасували весілля, а роком пізніше — розірвали стосунки. З того часу в обох були окремі стосунки, у тому числі шлюби та діти. Лише у 2021 році вони помирилися і нарешті пов’язали себе узами шлюбу у липні 2022 року.

А от похвалитися міцним союзом можуть монарші персони — король Британії Чарльз III та його 76-річна дружина Камілла. Днями пара в мантіях відвідала службу почесного Ордену, якому цілих 107 років.