У соломʼяному капелюшку та білому костюмі: Меріл Стріп зачарувала образом на Каннському кінофестивалі (фото)

Читать на русском
Автор
Меріл Стріп одягла красивий білий костюм у Канни
Меріл Стріп одягла красивий білий костюм у Канни. Фото Getty Images

Знаменитість мала чудовий вигляд

Відома американська акторка театру, кіно, телебачення та продюсерка Меріл Стріп вражає свіжим виглядом у 74 роки. Для публічних заходів селебріті завжди обирає стильні та елегантні луки.

Так, акторка з'явилась на відкритті 77-го Каннського кінофестивалю. Вона навіть провела цілу фотосесію, під назвою "Рандеву з Меріл Стріп".

Цього разу знаменитість знову надала перевагу класиці. Вона одягнула на захід дуже легке та невагоме вбрання — стриманий білий костюм і сорочку в синю смужку.

З взуття Меріл обрала яскраві сріблясті туфлі з вузьким носиком на тоненькій шпильці.

Меріл Стріп у білому костюмі
Getty Images

Такий елегантний лук Стріп вдало доповнила модними аксесуарами — солом'яним капелюшком з чорною смужкою, окулярами від люксового бренду Prada та срібними сережками-кліпсами.

Меріл Стріп обрала стильні аксесуари на захід
Getty Images

Усі ці речі ідеально пасували акторці, тож вона мала бездоганний вигляд. Світлі кольори, доречні аксесуари та сліпуча усмішка вдало підкреслювали красу та вишуканість Стріп.

Раніше "Телеграф" писав про п'ять суконь, які ідеально пасуватимуть на випускний вечір у 2024 році. Модний експерт Андре Тан назвав головні тренди, серед яких — силуетні та максі-сукні, а також лялькових мотивів.