Скумбрія, приготовлена на мангалі, порадує Вас своїм яскравим смаком
Скумбрія є досить популярною рибкою на українському ринку, оскільки вона смачна, відносно недорога, а приготувати її може навіть новачок. Скумбрію запікають, тушкують з овочами та маринують у різноманітних маринадах.
Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати її, як шашлик. Ви здивуєтеся, наскільки смачною вийде рибка, інформують на Instagram-сторінці "kubfood".
Як приготувати скумбрію на мангалі
Інгредієнти:
- скумбрія – 2 шт.;
- спеції: паприка, часник, цибуля, томат, куркума, перець, орегано, базилік;
- олія соняшникова — 50 мл;
Соус Тар-Тар:
- йогурт турецький 10%;
- майонез;
- м'ята свіжа;
- петрушка;
- огірок солоний;
- цедра лимона;
Спосіб приготування:
- Скумбрію почистити та порізати порційно.
- Додати спеції, олію та обережно перемішати, промаринувати 1-3 години.
- Нанизати рибу на шампур і готувати приблизно 15-20 хвилин.
- Готову рибу полити соком лимона та подавати з соусом.