Ще один рецепт маринаду для скумбрії: додасте його у скарбничку улюблених
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Така страва прикрасить будь-який стіл](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/2c/ae13ea18-cdef0cda29ca73698e6b6cde8a3662c5.jpg?v=1519_1)
Пікантна та ароматна страва
Скумбрія є досить популярною рибою на українському ринку. Вона смачна, коштує недорого, її можна запікати або маринувати.
Рецептом смачного маринаду ми хочемо сьогодні поділитися. А опублікували його на Instagram-сторінці "innakluchnik31".
Як замаринувати скумбрію
Інгредієнти:
- скумбрія – 1 кг;
- цибуля – 300-500 г;
- вода – 350 г;
- сіль – 1 ст. л.;
- цукор – 2 ст. л.;
- оцет – 40 г;
- олія – 50 г;
- перець духмяний горошок – 0,5 ч. л.;
- суміш перців горошком – 0,5 ч. л.;
- коріандр горошком – 1 ч. л.;
- гвоздика – 3-5 шт.;
- лавровий лист – 2 шт.;
Спосіб приготування:
- Скумбрію почистити, помити, нарізати на порційні шматочки.
- Цибулю нарізати кільцями.
- Частину цибулі викласти у глибоку каструлю шаром.
- Далі викласти шар риби.
- Зверху накрити шаром цибулі, додати спеції.
- В окремій мисці воду змішати разом із цукром, сіллю, оцтом, до розчинення.
- Залити маринадом рибу.
- Зверху додати олію.
- Поставити на вогонь, прокип'ятити 5 хвилин.
- Вимкнути і залишити до повного охолодження.
Раніше ми писали, як приготувати дешеві, але нереально смачні бутерброди. Ця ситна намазка відмінно підійде як на свято, так і на щодень.