Весна на вашій тарілці: легкий салат з редискою та кукурудзою
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Нове та незвичайне поєднання смаків
Важко уявити нашу кухню без різноманітних салатів. Ми готуємо цю страву до сімейного обіду та святкового столу.
Якщо ж хочеться побалувати близьких вітамінами, приготуйте салат з редьки та кукурудзи за рецептом "Коліжанки". Проста у приготуванні, але легка та дуже смачна страва не залишить байдужим нікого.
Як приготувати салат з редьки та кукурудзи
Інгредієнти:
- пучок редиски;
- огірки — 2 — 3 шт.;
- банку консервованої кукурудзи;
- великий пучок листя салату;
- твердий сир – 50 г;
- пучок зелені (зелена цибуля, петрушка, кріп);
- 2 зубчики часнику;
- олія – 3 ст. л.;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- сіль, чорний перець – до смаку.
Спосіб приготування:
- Ретельно миємо та подрібнюємо салат та зелень. Кружечками нарізаємо огірки та редис.
- З кукурудзи зливаємо зайву рідину. Натираємо на тертці твердий сир.
- Змішуємо в салатнику підготовлені інгредієнти.
- В окремому посуді змішуємо олію, подрібнений часник і лимонний сік, все добре перемішуємо.
- Приготованою заправкою поливаємо салат. Знову все перемішуємо. Солимо і перчимо на смак.
Готовий салат подаємо до столу разом із запеченою картоплею з м’ясом. Близькі вас точно розцілують.