Весна на вашій тарілці: легкий салат з редискою та кукурудзою

Читати російською
Автор

Нове та незвичайне поєднання смаків

Важко уявити нашу кухню без різноманітних салатів. Ми готуємо цю страву до сімейного обіду та святкового столу.

Якщо ж хочеться побалувати близьких вітамінами, приготуйте салат з редьки та кукурудзи за рецептом "Коліжанки". Проста у приготуванні, але легка та дуже смачна страва не залишить байдужим нікого.

Як приготувати салат з редьки та кукурудзи

Інгредієнти:

  • пучок редиски;
  • огірки — 2 — 3 шт.;
  • банку консервованої кукурудзи;
  • великий пучок листя салату;
  • твердий сир – 50 г;
  • пучок зелені (зелена цибуля, петрушка, кріп);
  • 2 зубчики часнику;
  • олія – 3 ст. л.;
  • лимонний сік – 1 ст. л.;
  • сіль, чорний перець – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Ретельно миємо та подрібнюємо салат та зелень. Кружечками нарізаємо огірки та редис.
  2. З кукурудзи зливаємо зайву рідину. Натираємо на тертці твердий сир.
  3. Змішуємо в салатнику підготовлені інгредієнти.
  4. В окремому посуді змішуємо олію, подрібнений часник і лимонний сік, все добре перемішуємо.
  5. Приготованою заправкою поливаємо салат. Знову все перемішуємо. Солимо і перчимо на смак.

Готовий салат подаємо до столу разом із запеченою картоплею з м’ясом. Близькі вас точно розцілують.