З цим оселедцем забудете про інші закуски: рецепт оригінального маринаду, з яким кожен шматочок буде скарбом
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Такої рибки ви ще не куштували
Ми ділились рецептом смачного маринаду для скумбрії. Тепер розповідаємо, як дуже смачно приготувати до святкового столу закуску з оселедця. Рецептом дуже простий.
Як її готувати, розповіли на Ukr.Media. Ця страва готується з доступних інгредієнтів, але має неймовірний смак. Овочі та олії чудово відтіняють та збагачують смак рибки — кожен її шматочок буде скарбом.
Інгредієнти:
- 2 заморожених оселедця
- 1 цибулина
- 1 морква
- 50 мл рослинної олії
- 2 ст. л. томатної пасти
- 0,5 ч. л. чорного перцю
- 1/3 ч. л. гострого червоного перцю
- 1,5 ст. л. 9% оцту
Спосіб приготування:
- Розморозьте оселедець. Залиште його в холодильнику на ніч, потім помийте, очистіть від кісток і наріжте на шматочки.
- Наріжте цибулю півкільцями, а моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи. Додайте овочі до миски з оселедцем.
- У окремій мисці змішайте олію, сіль, цукор, чорний перець, гострий червоний перець, оцет і томатну пасту. Це буде маринад.
- Додайте маринад до оселедця та овочів і добре перемішайте, щоб всі інгредієнти були рівномірно покриті. Накрийте миску плівкою і поставте в холодильник на 48 годин.
Ця страва стане чудовою закускою до будь-якого столу. Її можна подавати на хлібі, з картоплею або як самостійну закуску. Також ми ділились рецептом шашлику в духовці.