З цим оселедцем забудете про інші закуски: рецепт оригінального маринаду, з яким кожен шматочок буде скарбом

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 травня 2024, 17:30

Такої рибки ви ще не куштували

Ми ділились рецептом смачного маринаду для скумбрії. Тепер розповідаємо, як дуже смачно приготувати до святкового столу закуску з оселедця. Рецептом дуже простий.

Як її готувати, розповіли на Ukr.Media. Ця страва готується з доступних інгредієнтів, але має неймовірний смак. Овочі та олії чудово відтіняють та збагачують смак рибки — кожен її шматочок буде скарбом.

Інгредієнти:

  • 2 заморожених оселедця
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 50 мл рослинної олії
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 0,5 ч. л. чорного перцю
  • 1/3 ч. л. гострого червоного перцю
  • 1,5 ст. л. 9% оцту

Спосіб приготування:

  1. Розморозьте оселедець. Залиште його в холодильнику на ніч, потім помийте, очистіть від кісток і наріжте на шматочки.
  2. Наріжте цибулю півкільцями, а моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи. Додайте овочі до миски з оселедцем.
  3. У окремій мисці змішайте олію, сіль, цукор, чорний перець, гострий червоний перець, оцет і томатну пасту. Це буде маринад.
  4. Додайте маринад до оселедця та овочів і добре перемішайте, щоб всі інгредієнти були рівномірно покриті. Накрийте миску плівкою і поставте в холодильник на 48 годин.

Ця страва стане чудовою закускою до будь-якого столу. Її можна подавати на хлібі, з картоплею або як самостійну закуску. Також ми ділились рецептом шашлику в духовці.