Півкіло кабачків — і вся сім’я сита: хитрий рецепт від досвідчених кулінарів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Близькі будуть просити її знову і знову
Що може бути смачніше, зручніше та ситніше, ніж різноманітні запіканки? Вони подобаються і дорослим, і дітям, а готувати цю страву можна і на сніданок, і на вечерю.
Сьогодні ми з "Важно знати" приготуємо не лише смачну, а й корисну запіканку з кабачками. Вона виходить настільки смачною, що сподобається навіть тим, хто байдужий до цього овочу.
Як приготувати запіканку з кабачками
Інгредієнти:
- 0,5 кг молодих кабачків;
- 100 г сиру;
- 30 г твердого сиру;
- 3 курячі яйця;
- 2 зубчики часнику;
- сіль, перець, спеції до свого смаку;
- сухарі;
- вершкове масло для форми.
Спосіб приготування:
- Кабачки миємо, натираємо їх на великій тертці та віджимаємо.
- До кабачків додаємо сир, попередньо натертий сир та подрібнений часник. Солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції та все ретельно перемішуємо.
- В окремому посудині віночком ретельно збиваємо яйця, відправляємо в кабачкову масу і ретельно перемішуємо все.
- Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, посипаємо сухарями або хлібними крихтами та викладаємо "тісто".
Відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Готову страву подаємо до столу.