Ситний сніданок чи поживний перекус: "зелене масло" зробить вашу їжу ще смачнішою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Таке масло змінить смак страв](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/42/4590ba27-6322f7f95b14fc9a01663f31a757e427.jpg?v=5796_1)
Масло виходить ніжним та ароматним
Вершкове масло є базовим продуктом у кошику кожної господині. Його додають до картоплі, каш чи роблять з ним бутерброди.
"Зелене масло", приготоване з зеленню зробить ваші солоні страви ще смачнішими. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "yuliia.senych".
Як приготувати "Зелене масло"
Інгредієнти:
- вершкове масло – 250 г;
- кріп;
- щавель;
- зелена цибуля;
- черемша;
Спосіб приготування:
- Масло вийняти з холодильника та дочекатися поки воно пом'якшає.
- Зелень дрібно нарізати.
- Масло з'єднати з зеленню та добре перемішати.
- Додати до масла сіль та перець, за бажанням — також улюблені спеції.
- Викласти масло у форму та накрити харчовою плівкою.
- Зберігати у морозильній камері. Якщо ж плануєте спожити масло протягом найближчих 2-3 днів, його можна зберігати у холодильнику.
Раніше ми публікували рецепт дешевої, але смачної намазки. Ця намазка з оселедцем — справжня знахідка для будь-якого застілля.