Ситний сніданок чи поживний перекус: "зелене масло" зробить вашу їжу ще смачнішою

Читать на русском
Автор
Таке масло змінить смак страв
Таке масло змінить смак страв. Фото health.fakty.com.ua

Масло виходить ніжним та ароматним

Вершкове масло є базовим продуктом у кошику кожної господині. Його додають до картоплі, каш чи роблять з ним бутерброди.

"Зелене масло", приготоване з зеленню зробить ваші солоні страви ще смачнішими. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "yuliia.senych".

Як приготувати "Зелене масло"

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 250 г;
  • кріп;
  • щавель;
  • зелена цибуля;
  • черемша;

Спосіб приготування:

  1. Масло вийняти з холодильника та дочекатися поки воно пом'якшає.
  2. Зелень дрібно нарізати.
  3. Масло з'єднати з зеленню та добре перемішати.
  4. Додати до масла сіль та перець, за бажанням — також улюблені спеції.
  5. Викласти масло у форму та накрити харчовою плівкою.
  6. Зберігати у морозильній камері. Якщо ж плануєте спожити масло протягом найближчих 2-3 днів, його можна зберігати у холодильнику.

Раніше ми публікували рецепт дешевої, але смачної намазки. Ця намазка з оселедцем — справжня знахідка для будь-якого застілля.