Зі світлим святом Покрови 2024! Красиві картинки та листівки для привітання близьких

Читати російською
Автор

Надішліть красиву картинку рідним і привітайте їх зі святом

Свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке відзначається 1 жовтня 2024 року, є одним із найважливіших релігійних і культурних свят для українців. Це не лише духовний день, коли віряни моляться за захист і благословення, але й глибоко вкорінене в національну історію свято, яке символізує любов до Батьківщини.

Свято Покрови має глибокі корені в християнській традиції, його витоки сягають 910 року, коли Пресвята Богородиця з'явилася в небі над Константинополем під час облоги міста, покриваючи його своїм омофором (покровом) і захищаючи від ворожих військ. Це чудо стало символом захисту і заступництва Божої Матері.

Для українців Покрова також має особливе національне значення. Вона вважається покровителькою українського козацтва, яке завжди зверталося до Богородиці з молитвами про захист і благословення перед важливими битвами.

Обов’язково привітайте близьких з цим світлим та душевним святом. "Телеграф" для цього підготував для вас яскраві картинки. Надішліть красиву листівку близьким і привітайте їх з Покровою Пресвятої Богородиці.

Телеграф

Раніше "Телеграф" ділився листівками для привітання зі святом Покрови. Ми зібрали для вас найкрасивіші картинки.