Зі святом Покрови! Барвисті листівки для привітання рідних зі світлим святом

Читать на русском
Автор
Барвисті листівки зі святом Покрови Пресвятої Богородиці 2024
Барвисті листівки зі святом Покрови Пресвятої Богородиці 2024. Фото Телеграф

Обов'язково привітайте близьких

Завтра, 1 жовтня, відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці за новоюліанським церковним календарем. Це свято має особливе значення, оскільки нагадує нам про силу віри, духовний захист і турботу Божої Матері про всіх нас.

Вітаючи своїх рідних і близьких зі святом Покрови, ми даруємо їм частинку духовного тепла і благословення, яке нам передає Пресвята Богородиця. Тому нехай у цей день ваші слова будуть щирими, наповненими світлом і вдячністю за всі благословення, які ми отримуємо завдяки Божій опіці.

Свято Покрови Пресвятої Богородиці має давню історію і походить з Візантії. Воно пов'язане з чудом, що сталося в 910 році в Константинополі. Під час облоги міста ворожими силами мешканці зібралися в храмі Влахернської Богоматері на спільну молитву. За переказами, під час богослужіння святий Андрій Юродивий побачив видіння: Пресвята Богородиця з'явилася у небі й покрила своєю омофором (покровом) місто, захищаючи його від ворогів. Після цього місто було врятоване, а вороги відступили.

В цей день важливо привітати своїх близьких зі святом і побажати усього тільки найкращого. "Телеграф" зібрав для вас барвисті листівки та картинки, щоб ви могли надіслати їх найріднішим і підняти настрій в такі темні часи.

Зі святом Покрови листівки
Зі святом Покрови картинки
Покрова Пресвятої Богородиці картинки
Покрова Пресвятої Богородиці листівки
Покрова Пресвятої Богородиці вітання 1 жовтня 2024

Раніше "Телеграф" розповідав про історію свята Покрови Пресвятої Богородиці. Ми поділилися, чому 2024 року дата свята змінилася.