Покрова Пресвятої Богородиці 2024: душевні вітання у листівках і картинках зі святом

Читать на русском
Автор
За новим стилем свято Покрови Пресвятої Богородиці відзначають 1 жовтня
За новим стилем свято Покрови Пресвятої Богородиці відзначають 1 жовтня. Фото Відкриті джерела

Раніше це свято відзначалося 14 жовтня

За новоюліанським церковним календарем, 1 жовтня 2024 року, відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цей день символізує захист і опіку Божої Матері над усіма вірянами, а також є нагадуванням про силу віри та молитви.

Свято Покрови Пресвятої Богородиці набуло особливого значення для православних і греко-католиків. Його відзначають як день захисту від усіх негараздів, а також як день миру і гармонії. В Україні це свято ще й символізує захист воїнів та українських козаків.

У сучасному світі люди часто вітають одне одного зі святами за допомогою електронних листівок та картинок, які наповнені добрими побажаннями і духовним змістом. Листівки з Покровою Пресвятої Богородиці традиційно зображують ікони Божої Матері, її омофор, що покриває вірян, а також символічні зображення храмів і голубів як символів миру.

"Телеграф" підготував для своїх читачів душевні привітання у красивих листівках зі святом Покрови. Не забудьте надіслати близьким милу картинку у месенджері і сказати кілька теплих слів.

Листівки з Покровою 2024
Покрова Пресвятої Богородиці 2024 вітання
Зі святом Покрови 2024 картинки
Покрова 1 жовтня картинки
Покрова 1 жовтня листівки
Покрова 1 жовтня листівки

Раніше "Телеграф" вже ділився картинками для привітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Оберіть найкрасивішу листівку для себе.