Зі світлим святом Покрови 2024! Красиві картинки та листівки для привітання близьких

Читать на русском
Автор
Барвисті листівки для привітання зі святом Покрови
Барвисті листівки для привітання зі святом Покрови. Фото Телеграф

Надішліть красиву картинку рідним і привітайте їх зі святом

Свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке відзначається 1 жовтня 2024 року, є одним із найважливіших релігійних і культурних свят для українців. Це не лише духовний день, коли віряни моляться за захист і благословення, але й глибоко вкорінене в національну історію свято, яке символізує любов до Батьківщини.

Свято Покрови має глибокі корені в християнській традиції, його витоки сягають 910 року, коли Пресвята Богородиця з'явилася в небі над Константинополем під час облоги міста, покриваючи його своїм омофором (покровом) і захищаючи від ворожих військ. Це чудо стало символом захисту і заступництва Божої Матері.

Для українців Покрова також має особливе національне значення. Вона вважається покровителькою українського козацтва, яке завжди зверталося до Богородиці з молитвами про захист і благословення перед важливими битвами.

Обов’язково привітайте близьких з цим світлим та душевним святом. "Телеграф" для цього підготував для вас яскраві картинки. Надішліть красиву листівку близьким і привітайте їх з Покровою Пресвятої Богородиці.

Листівки зі святом Покрови
Покрови Пресвятої Богородиці листівки 1 жовтня
Вітання з Покровою 2024
Листівки зі святом Покрови 2024
Картинки зі святом Покрови 2024

Раніше "Телеграф" ділився листівками для привітання зі святом Покрови. Ми зібрали для вас найкрасивіші картинки.