Близнюкам потрібно стежити за грошима, а на Діву чекає оновлення: гороскоп Таро на 23 вересня 2024

Читати російською
Автор

Карти обіцяють цікавий день

У понеділок, 23 вересня, для представників деяких знаків Зодіаку настане час змін і зростання, в інших — настане період саморефлексії та пошуку рівноваги. Уважне ставлення до знаків долі допоможе уникнути помилок та знайти шлях до гармонії та успіху.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Пропонуємо дізнатись, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута двійка кубків

В стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок. Постарайтеся, щоб засудження і ненависть не затьмарили теплі почуття до близьких.

Телець — Лицар жезлів

Цей лицар рвучкий, правдивий, відважний і завжди готовий відстояти своє. Він може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Близнюки — перевернута Королева пентаклей

У цьому положенні карта попереджає, що 23 вересня можливі перешкоди чи затримки у справах. Слід бути обережнішими з фінансами. Також можлива неприємна розмова з людиною, яка вперто вимагатиме свого.

Рак — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що застряг на роздоріжжі та може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Лев — Двійка пентаклей

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то в понеділок це може трохи, але змінитись.

Діва — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може супроводжувати успіх і з’явитися якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Терези — Дев’ятка мечів

Ви можете зіткнутися з напливом вини та розпачу, через що можуть виникнути розгубленість і навіть ненависть до себе. Що б не трапилося, — не звинувачуйте себе надто сильно, і рано чи пізно всі негаразди закінчаться.

Скорпіон — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка схопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси й не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Стрілець — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Козоріг — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Водолій — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Риби — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.