Близнюкам потрібно стежити за грошима, а на Діву чекає оновлення: гороскоп Таро на 23 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 23 вересня
Гороскоп Таро, на що чекати 23 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти обіцяють цікавий день

У понеділок, 23 вересня, для представників деяких знаків Зодіаку настане час змін і зростання, в інших — настане період саморефлексії та пошуку рівноваги. Уважне ставлення до знаків долі допоможе уникнути помилок та знайти шлях до гармонії та успіху.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Пропонуємо дізнатись, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута двійка кубків

В стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — лише того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок. Постарайтеся, щоб засудження і ненависть не затьмарили теплі почуття до близьких.

Телець — Лицар жезлів

Цей лицар рвучкий, правдивий, відважний і завжди готовий відстояти своє. Він може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Близнюки — перевернута Королева пентаклей

У цьому положенні карта попереджає, що 23 вересня можливі перешкоди чи затримки у справах. Слід бути обережнішими з фінансами. Також можлива неприємна розмова з людиною, яка вперто вимагатиме свого.

Рак — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що застряг на роздоріжжі та може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Лев — Двійка пентаклей

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то в понеділок це може трохи, але змінитись.

Діва — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може супроводжувати успіх і з’явитися якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Терези — Дев’ятка мечів

Ви можете зіткнутися з напливом вини та розпачу, через що можуть виникнути розгубленість і навіть ненависть до себе. Що б не трапилося, — не звинувачуйте себе надто сильно, і рано чи пізно всі негаразди закінчаться.

Скорпіон — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка схопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси й не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Стрілець — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Козоріг — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Водолій — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Риби — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.