Гороскоп Таро на тиждень: Тельців чекає процвітання, а Водоліїв – експерименти

Читать на русском
Автор
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 23 по 29 вересня 2024 року Новина оновлена 20 вересня 2024, 23:01
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 23 по 29 вересня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Кінець вересня 2024 року в деяких буде сповнений неприємностей та прикрощів, проте багато інших навпаки зможуть використати цей час, щоб розпочати новий розділ у житті.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 23 по 29 вересня 2024 року включно.

Овен — Вежа

Для вас найближчий тиждень може бути вирішальним, навіть кризовим. Настають зміни. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Телець — Король пентаклів

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, провести аналіз і зробити висновки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Близнюки — перевернута Шістка мечів

Найближчого тижня Вам не залишиться нічого іншого, як поглянути на існуючу проблему під іншим кутом і нарешті взятися за її вирішення, оскільки можливості втекти від неї вже не буде. Цікаво, що згідно з іншим тлумаченням ця карта також може пророкувати освідчення в коханні.

Рак — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що ви зможете почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на вас останнім часом у якійсь із сфер життя.

Лев — перевернута Королева мечів

Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством і підступністю, проте це може бути як проти вас від іншої людини, так і виходити від вас самих. Наберіться терпіння, тиждень може зробити малоприємні сюрпризи.

Діва — перевернутий Лицар жезлів

Вам доведеться зіткнутися з перешкодами чи невдачами у своїх справах, справи можуть скасовуватися або відкластися. Ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху. Будьте обережні, тому що необдумані рішення можуть мати малоприємні наслідки.

Терези — перевернутий Туз жезлів

Найближчого тижня якісь можливості у вас можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Скорпіон — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте чогось несподіваного та приємного. Це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство, навіть повноцінна авантюра.

Стрілець – перевернута Справедливість

Вдача зіграє проти Вас, і ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на вашу користь.

Козоріг — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Найближчого тижня у вас не надто виходитиме налагоджувати справи та контакти з оточенням, — але ви й не надто цього хотітимете.

Водолій — перевернутий Ієрофант

Не бійтеся вдаватися до нового та ексцентричного, можете змінити образ, спробувати щось нове, зважитися на експериментальний підхід вирішення будь-якої іншої насущної проблеми, це обов’язково піде на користь.

Риби — перевернутий Імператор

Імператор у мінусі пророкує крах планів і бездіяльність. Стан справ наступного тижня вам не буде подобатися, і ви навряд чи зможете це змінити.