Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Раків чекає щасливий поворот, а Стрільців – купа грошей

Читать на русском
Автор
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 23 по 29 вересня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 23 по 29 вересня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Тиждень обіцяє бути цікавим

Кінець вересня 2024 року багатьом принесе фінансові труднощі та конфлікти на роботі, проте деякі в цей час навпаки зможуть розпочати якусь справу, стати успішнішим та мудрішим.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 23 по 29 вересня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута П’ятірка жезлів

У вас найближчим часом можуть виникнути непорозуміння з колективом, через що частина роботи може піти нанівець. Намагайтеся абстрагуватися від будь-яких конфліктних ситуацій.

Телець — перевернута Дев’ятка жезлів

У цьому виді карта виступає поганою ознакою, — у найближчий тиждень на вас можуть чекати втрати, перешкоди та відстрочки у справах фінансових.

Близнюки — перевернутий Світ

У вас може бути спокуса піти коротким шляхом для заробітку, проте карта попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища, швидкі ставки та афери не допоможуть.

Рак — Колесо Фортуни

Вам незабаром раптово може повернутися сприятлива можливість, статися успіх, покращитися ситуація з фінансами, що збоку здаватиметься чистим везінням. Також картка може пророкувати переїзд.

Лев — перевернута Десятка пентаклів

Наступного тижня у вас можлива затримка зарплати, неприємності на роботі та фінансові втрати. Майте на увазі, — старі методи вже неефективні, варто спробувати щось нове.

Діва — Верховна жриця

Карта радить, що краще поки не думати про тлінні гроші, а займатися саморозвитком і ставати мудрішими. Покладайтеся на свою інтуїцію, вона не підведе.

Терези — Ієрофант

Порада картки — грайте за правилами і продовжуйте докладати зусиль на роботі, і все буде добре. Однак, не забувайте, що не гроші зараз головне. Якщо ви думали про продовження навчання, то вам однозначно варто це зробити.

Скорпіон — Маг

Просто так на вас багатство не впаде, але ви напевно досягнете успіхів завдяки праці та заповзятливості, — найближчий тиждень буде сприятливим для цього.

Стрілець — Імператор

Імператори не бідують, і ви разом з ним можете зміцнити своє фінансове становище, зробити якісь мудрі кроки в цьому напрямку, прийняти вірні рішення в питанні нерухомості.

Козоріг — перевернута Двійка мечів

Хтось у вашому оточенні може не бажати вам добра і може вас незабаром розчарувати. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Водолій — Паж мечів

Чекайте на цьому тижні новин, пов’язаних із грошима. Також картка рекомендує сісти та зайнятися аналізом своїх витрат і доходів, можливо переглянути свої плани — зараз для цього дуже сприятливий момент.

Риби — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня у вас можуть бути фінансові труднощі, але при цьому також не буде сил вирішувати проблеми та будувати плани.