"Зустрілися" крізь час: дівчина знайшла фото бабусі, яка померла 150 років тому та шокувалася їхньою схожістю (відео)

Читати російською
Автор

Американка була шокована знахідкою

Інколи дослідження історії свого роду може бути справжнім сюрпризом, а схожість зі своїми давніми родичами може бути просто дивовижною. Саме такий сюрприз й чекав на 28-річну дівчину з США Ліндсі Булліс, яка знайшла в інтернеті фото своєї пра-пра-пра-прабабусі.

Вона була шокована схожістю зі своєю родичкою, яку ніколи не бачила. Дівчина опублікувала відео на своїй Tik-Tok-сторінці.

За словами Ліндсі, фото своєї бабусі по батьковій лінії вона знайшла на сайті Ancestry, коли намагалася відшукати родичів з метою створення генеалогічного дерева.

"Я знаю, що її звуть Мері Беквіт, і мені вдалося дізнатися, що вона народилася в Нью-Йорку, а померла у Вісконсині, і у неї був один син. Її чоловік, Абрахам Булліс, був хірургом під час Громадянської війни – але це все, що я знаю про неї. Я відчуваю, що маю з нею особливий зв'язок", — прокоментувала американка.

Вона додала, що має "дивовижну" схожість з Мері Беквіт, яка є її четвертою бабусею за лінією батька і яка жила з 1805-го до 1873 року. Користувачі мережі також це помітили: "Дівчинко, це ти! З поверненням!". Інший коментатор погодився: "Ти – це вона". Третій додав: "Я не вірю в це. Ви мандрівниця в часі". Хтось інший сказав: "Її душа повинна була повернутися, і ось ви тут!".

Раніше ми публікували відео, де коргі зумів дістати їжу зі столу, ставши на спини інших псів. Воно розсмішило користувачів мережі.