Гуртом і батька легше бити: три пси, які стали "пірамідкою" та вкрали їжу зі столу, розсмішили мережу (відео)

Читать на русском
Автор
1107
Користувачів потішив злочин тварин
Користувачів потішив злочин тварин. Фото ru.freepik.com

Як коргі вкрав їжу зі столу

Допоки дехто продовжує спостерігати за вихованням кошеняти мамою-кицькою, у мережі з'явилося ще одне кумедне відео. На ньому можна побачити трьох собак, які згуртувавшись, вкрали їжу зі столу.

Господиня тварин була досить здивована, побачивши цю картину, адже від бешкетника коргі ще можна було очікувати подібного, а от від двох інших псів вона такого точно не чекала. Ролик опублікували на Instagram-сторінці "funnybubbledogs".

Так, "злочин" відбувся у Норвегії, у будинку жінки, на ім'я Ліні Фатланд Фрейстад. Зайшовши на кухню вона побачила дуже цікаву картину, яку встигла зняти на телефон. Коргі Х'юго намагався залізти на кухонний стіл, але оскільки мав короткі ніжки, у нього це не виходило. Тоді йому на допомогу прийшли його собачі друзі — Харлі та Генрі, які люб'язно підставили йому свої міцні спини. Тоді коргі застрибнув на них та дотягнувся до їжі, залишеній на кухонній плиті, де його й було спіймано на гарячому. Господиня підписала це відео так: "Коргі та його спільники".

Відео вже переглянуло понад 37 тисяч користувачів. Багато з них залишили позитивні коментарі: "А вони добре все спланували!", "Переглянула вже кілька разів, не можу зупинитися. Які ж вони кумедні!", "Чудові собаки! З ними точно не буде сумно!". А дехто поспівчував Харлі та Генрі, які взяли участь у злочині, але ні шматочка зі столу не отримали.

Раніше ми публікували відео з таксою, яка отримала ляпас від кота, але не розгубилася. Реакція пса потішила мережу.