Такса отримала ляпас від кота, але не розгубилася: реакція пса потішила мережу (відео)

Читать на русском
Автор
6040
Господарі не чекали такої реакції
Господарі не чекали такої реакції. Фото ru.freepik.com

Кумедні тварини потішили користувачів

Допоки дехто милується танцем папуги, який вивчив танці 80-х, мережу підкорило чергове миле відео. На ньому зображено щеня такси, яке намагається познайомитися зі старшим хутряним членом сім'ї — котом.

Однак коту це не дуже подобається і він б'є лапою малечу. Реакція такси потішила користувачів, а відео опублікували на YouTube-каналі "ViralHog".

Варто зазначити, що за два роки ролик набрав 279 тисяч переглядів. На відео видно, як собака грається з котом, але в якийсь момент кіт вирішив дати собаці лапкою "ляпас". Реакція собаки була напрочуд цікавою: він застиг на мить, а потім повільно впав на підлогу. Господарі були здивовані цією маленькою "виставою" від своїх домашніх улюбленців.

Відео дуже сподобалося користувачам соціальних мереж, і вони активно залишали під ним свої коментарі: "Пес намагався показати кішці, що він повністю відкритий для неї і не виявляє до неї агресії, тому що хоче дружити", "Так драматично! Він має майбутнє в акторській майстерності, він зміг так добре зіграти цю роль", "Мені зовсім не подобається цей кіт".

Раніше ми публікували відео з єнотами, які намагаються відчинити двері, танцюючи кумедний танець. Воно підкорило користувачів мережі.