"Зустрілися" крізь час: дівчина знайшла фото бабусі, яка померла 150 років тому та шокувалася їхньою схожістю (відео)

Читать на русском
Автор
673
Схожість дівчини зі своєю родичкою вражає
Схожість дівчини зі своєю родичкою вражає. Фото ru.freepik.com

Американка була шокована знахідкою

Інколи дослідження історії свого роду може бути справжнім сюрпризом, а схожість зі своїми давніми родичами може бути просто дивовижною. Саме такий сюрприз й чекав на 28-річну дівчину з США Ліндсі Булліс, яка знайшла в інтернеті фото своєї пра-пра-пра-прабабусі.

Вона була шокована схожістю зі своєю родичкою, яку ніколи не бачила. Дівчина опублікувала відео на своїй Tik-Tok-сторінці.

За словами Ліндсі, фото своєї бабусі по батьковій лінії вона знайшла на сайті Ancestry, коли намагалася відшукати родичів з метою створення генеалогічного дерева.

"Я знаю, що її звуть Мері Беквіт, і мені вдалося дізнатися, що вона народилася в Нью-Йорку, а померла у Вісконсині, і у неї був один син. Її чоловік, Абрахам Булліс, був хірургом під час Громадянської війни – але це все, що я знаю про неї. Я відчуваю, що маю з нею особливий зв'язок", — прокоментувала американка.

Вона додала, що має "дивовижну" схожість з Мері Беквіт, яка є її четвертою бабусею за лінією батька і яка жила з 1805-го до 1873 року. Користувачі мережі також це помітили: "Дівчинко, це ти! З поверненням!". Інший коментатор погодився: "Ти – це вона". Третій додав: "Я не вірю в це. Ви мандрівниця в часі". Хтось інший сказав: "Її душа повинна була повернутися, і ось ви тут!".

Раніше ми публікували відео, де коргі зумів дістати їжу зі столу, ставши на спини інших псів. Воно розсмішило користувачів мережі.